ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τί αναφέρει η Αστυνομία για τα μαχαιρώματα – Ελληνοκύπριος ανάμεσα στους τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

DSC 9817 scaled exclusive, Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 26χρονος από το Καμερούν ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής σήμερα το πρωί στην Αγία Νάπα.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι “γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα υπήρξε συμπλοκή μεταξύ οκτώ περίπου ατόμων έξω από ταχυφαγείο στην Αγία Νάπα. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα με μαχαίρι τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου κρατούνται για νοσηλεία”.

Πρόσθεσε ότι “η κατάσταση ενός από τους τραυματίες κρίνεται κρίσιμη αφού φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Κατά την εξέταση της σκηνής εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι”.

Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ακόμα ότι η Αστυνομία προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις και βρίσκεται στην διαδικασία να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

DSC 9824 exclusive, Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα άτομο από το Καμερούν ηλικίας 26 χρόνων, ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίες είναι ένας 24χρονος επίσης από το Καμερούν, ένας 26χρονος Ελληνοκύπριος και ένας 26χρονος από τη Βρετανία.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο Ελληνοκύπριος δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση αφού φέρεται να περνούσε τυχαία από τη σκηνή και δέχθηκε το κτύπημα από μαχαίρι.

DSC 9821 exclusive, Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου

Σημειώνεται ότι η συμπλοκή ξεκίνησε όταν ένας από την παρέα από το Καμερούν ενόχλησε την αδελφή ενός Βρετανού. Η κοπέλα κτύπησε τον νεαρό από το Καμερούν και όταν η συμπλοκή γενικεύθηκε με τη συμμετοχή και άλλων νεαρών από τις δύο πλευρές, κάποιος χρησιμοποίησε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Famagusta.News