Αγία Νάπα: Την Πέμπτη η διάλεξη «Διαχείριση αποβλήτων – Παρόν και Μέλλον»

Όλες οι πληροφορίες

toxic wastes exclusive, «Διαχείριση αποβλήτων, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, διάλεξη

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με τίτλο «Διαχείριση αποβλήτων – Παρόν και Μέλλον» στο Alion Beach Hotel στην Αγία Νάπα.

Ομιλητής της διάλεξης θα είναι ο Δρ. Ιωάννης Βυρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ.). Ο Δρ. Βυρίδης θα μεταφέρει τη σημαντικότητα που έχει σήμερα η αποδοτική διαχείριση αποβλήτων ως προς την πρακτική εφαρμογή κυκλικής οικονομίας.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόστος και θα διαρκέσει μια ώρα. Με την ολοκλήρωση της θα ακολουθήσει δεξίωση, προσφέροντας την ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος της διάλεξης καθώς και γνωριμίες και δικτύωση.

Όσοι παρακολουθήσουν τη διάλεξη θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Προσμένουμε σε σχετική συμμετοχή σας, η οποία μπορεί να δηλωθεί μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.office.com/e/8ps4nBVXz7

Περισσότερες πληροφορίες / λεπτομέρειες αναφορικά με τη διάλεξη βρίσκονται στα συνημμένα αρχεία.

Η Διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο υλοποίησης Ανοικτών Πανεπιστημιακών Διαλέξεων του ΤΕ.ΠΑ.Κ. σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

CUT 1950 ANOIXTES DIALEXEIS TEPAK POSTS 2024 2i DIALEXI 01 1 exclusive, «Διαχείριση αποβλήτων, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, διάλεξη CUT 1950 ANOIXTES DIALEXEIS TEPAK POSTS 2024 2i DIALEXI 02 1 exclusive, «Διαχείριση αποβλήτων, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, διάλεξη