ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τις τσάκωσαν να κλέβουν ρούχα, καλλυντικά και τρόφιμα – Χειροπέδες σε δύο γυναίκες

Χειροπέδες σε δύο γυναίκες ηλικίας 20 και 32 ετών

krayon72 exclusive, Κλοπή, ρουχα, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Στην σύλληψη δύο γυναικών ηλικίας 20 και 32 ετών προχώρησαν στις 17/4/24 μέλη του αστυνομικού σταθμού Αγίας Νάπας όταν στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διάφορα είδε ρουχισμού, καλλυντικών και τροφίμων για τα οποία υπήρχαν εύλογες υποψίες ότι ήταν κλοπιμαία και για τα οποία οι δυο συλληφθείσες δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια διερεύνησης καταγγελιών κλοπών από καταστήματα ειδών ρουχισμού, καλλυντικών και τροφίμων που είχαν καταγγελθεί την ίδια ημέρα, η αστυνομία Αγίας Νάπας κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών κατέληξε στον εντοπισμό των δυο γυναικών οι οποίες αφού αρχικά συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας στην συνέχεια ανακρινόμενες παραδέχθηκαν την κλοπή των κατασχεθέντων από τρία καταστήματα στην Αγία Νάπα.

Η περιουσία, η αξία της οποίας ανέρχεται περίπου στα 500 ευρώ, αναγνωρίστηκε από τους καταστηματάρχες και τους επιστράφηκε.

Οι συλληφθείσες αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα επιμέρους τους αδικήματα αφέθηκαν ελεύθερες για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά.