Αγία Νάπα: Τουρίστας έκλεβε καλάμια ψαρέματος

a exclusive, Αστυνομία, Διάρρηξη, Κλοπή, Νέα Αμμοχώστου

Στη σύλληψη 36χρονου Βρετανού τουρίστα προχώρησε χθες η Αστυνομία για υπόθεση διαρρήξεων, κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε την Τετάρτη 1/11/2017 στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 37χρονο Ελληνοκύπριο κάτοικο Αγίας Νάπας ότι κατά τις πρωινές ώρες της ίδιας μέρας, διαρρήχθηκε η αποθήκη που βρίσκεται εντός της οικίας του και κλάπηκαν από μέσα 9 καλάμια ψαρέματος για τόνους, τα οποία ήταν εξοπλισμένα με μηχανές ψαρέματος. όλα συνολικής αξίας €1.500.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου επιθεώρησαν την σκηνή και από εξετάσεις που ακολούθησαν και πληροφορίες που συνελέχθηκαν, προέκυψε ότι στην πιο πάνω υπόθεση πιθανόν να ενέχεται συγκεκριμένο πρόσωπο που διέμενε σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα και θα αναχωρούσε την ίδια μέρα για τη Μεγάλη Βρετανία.

Στις 12:30 το μεσημέρι ο 36χρονος Βρετανός εντοπίστηκε σε κατάστημα κηπουρικής και εργαλείων στο Παραλίμνι. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην προσωπική του περιουσία, η οποία βρισκόταν στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου, εντοπίστηκε περιουσία για την οποία ο ύποπτος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για τον τρόπο που την απέκτησε και στις 13:05 συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στη συνέχεια, ανακρινόμενος, παραδέχθηκε οτι μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε στην κατοχή του, είχε κλαπεί από τον ίδιο από οικίες και καταστήματα από το Παραλίμνι και την Αγία Νάπα.

Ακολούθως προέβη σε υποδείξεις σκηνών, μεταξύ των οποίων και η κατοικία του 37χρονου παραπονούμενου και παραλήφθηκαν τεκμήρια για εξετάσεις.

Από την περιουσία που εντοπίστηκε στην κατοχή του, περιλαμβάνεται όλη η κλαπείσα περιουσία του 37χρονου.

Ο Βρετανός τέθηκε υπό κράτηση. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Famagusta.News