ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τρεις συλλήψεις για laughing gas

Συνελήφθησαν 50χρονη, 19χρονος και 18χρονος

laughing gas exclusive, Laughing gas, Αέριο Γέλιου, Αστυνομία

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υποθέσεις παράνομης κατοχής και προμήθειας υποξειδίου του αζώτου (laughing gas). Πρόκειται για 50χρονη, 18 χρονο και 19χρονο, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε τρεις διαφορετικές υποθέσεις κατοχής και διάθεσης προς πώληση, υποξειδίου του αζώτου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, που βρίσκονταν σε περιπολία στην Αγία Νάπα, ανέκοψαν για έλεγχο 19χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν μια χρησιμοποιημένη και μια αχρησιμοποίητη αμπούλα υποξειδίου του αζώτου, μία συσκευή για χρήση των αμπούλων και οκτώ μπαλόνια.

Λίγο αργότερα, γύρω στις 2π.μ., μέλη της Αστυνομίας, σε δρόμο της Αγίας Νάπας, ανέκοψαν για έλεγχο 18χρονο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν εφτά αμπούλες υποξειδίου του αζώτου.

Τέλος, γύρω στις 3π.μ. μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια έρευνας σε υποστατικό, στην Αγία Νάπα, εντοπίστηκε 50χρονη, η οποία είχε στην κατοχή της 47 αχρησιμοποίητες και δύο χρησιμοποιημένες αμπούλες και τρία πλαστικά κάννιστρα.

Και τα τρία πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα. Μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.