ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τρομάζουν οι συνθήκες του νέου φονικού – Μέσα στη μέση του αυτοκινητόδρομου…

Στιγμιότυπο 2018 11 03 09 exclusive, Garry Boris Χριστοδούλου, Αστυνομία, δολοφονία, Νέα Αμμοχώστου, ΦΟΝΟΣ

Μόνο τρόμο και ανησυχία μπορούν να προκαλέσουν οι συνθήκες του νέου φονικού που συγκλόνισε την Αγία Νάπα και την επαρχία Αμμοχώστου. Γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, ο Garry Boris Χριστοδούλου, 33 χρόνων με γαλλικό διαβατήριο, κάτοικος Αγίας Νάπας, έπεσε σε ενέδρα εκτελεστών οι οποίοι των καταδίωξαν και στη συνέχεια των δολοφόνησαν εξ επαφής με τέσσερεις σφαίρες, δύο εκ των οποίων στο κεφάλι.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το νέο φονικό συγκλονίζουν εξαιτίας του θράσους των εκτελεστών οι οποίοι ήθελαν πάση θυσία νεκρό το Garry, και για τον λόγο αυτό δεν δίστασαν να τον καταδιώξουν μέσα στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας και μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας, από όπου καθημερινά διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα. Ο τρόπος της εκτέλεσης μοιάζει πολύ με αυτή του τετραπλού φονικού, όταν οι εκτελεστές δε δίστασαν εν μέσω τουριστικής περιόδου και μέσα στον κόσμο να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, τον αστυνομικό Ηλία Χατζηευθυμίου, και τη σύζυγό του Σκεύη.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το νέο φονικό της Αγίας Νάπας ΕΔΩ

Επίσης, η Αστυνομία ήδη φαίνεται να έχει συνδέσει τον φόνο της περασμένης Πέμπτης με το τετραπλό φονικό αφού ο 33χρονος ήταν υπάλληλος σε νυχτερινό κέντρο ιδιοκτησίας ενός από τους καταδικασθέντες για την υπόθεση.

erev exclusive, Garry Boris Χριστοδούλου, Αστυνομία, δολοφονία, Νέα Αμμοχώστου, ΦΟΝΟΣ

Του έστησαν καρτέρι ή τον καταδίωξαν στον αυτοκινητόδρομο

Αυτό που προσπαθεί να διαπιστώσει η Αστυνομία με τις έρευνές της είναι εάν οι εκτελεστές ή ο εκτελεστής έστησε ενέδρα στο θύμα σε προγραμματισμένη συνάντηση ή αν τον καταδίωξε στον αυτοκινητόδρομο.

Αναμφίβολα καταδεικνύεται και η στυγερότητα του εγκλήματος καθώς και το γεγονός ότι ήθελαν πάση θυσία νεκρό τον Garry, αφού ενώ φαίνεται ότι δέχθηκε πυροβολισμό εντός του αυτοκινήτου ο οποίος αστόχησε και καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού, το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε ακινητοποιημένο στην άκρη του αυτοκιντόδρομου και ο ίδιος φαίνεται πως έτρεξε να διαφύγει στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου. Οι εκτελεστές τον ακολούθησαν πεζοί, τον έφτασαν και εξ επαφής τον δολοφόνησαν με τέσσερεις σφαίρες εκ των οποίων δύο στο κεφάλι.

fon2 exclusive, Garry Boris Χριστοδούλου, Αστυνομία, δολοφονία, Νέα Αμμοχώστου, ΦΟΝΟΣ

Τί κατέδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Χριστοδούλου διενεργήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα. Η νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θάνατος του 33χρονου οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκε από βολίδες πυροβόλου όπλου.

Ο 33χρονος έφερε 4 σφαίρες, δύο στο κεφάλι και δύο στο άνω μέρος του σώματός του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο Χριστοδούλου εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε θαμνώδη περιοχή στο δρόμο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας και στην αντίθετη πλευρά του δρόμου όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του.

Το όχημα βρισκόταν στο παγκέτο του δρόμου με τη μηχανή και τα φώτα αναμμένα, με θρυμματισμένο το τζάμι του οδηγού και μία σφαίρα καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις προς διαλεύκανση της υπόθεσης.

Famagusta.News