Αγία Νάπα: «Βροχή» οι καταγγελίες σε οδηγούς τετράτροχων και buggy μοτοσικλετών

Εντατικοποιημένοι είναι οι τροχονομικοί έλεγχοι στην Αγία Νάπα

0C1D7FBA 14B0 4747 B159 254705EAF918 exclusive

Δράσεις της Αστυνομίας στις τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά μεταξύ των ημερομηνιών 28/7/23-31/7/23. Στα πλαίσια εφαρμογής σχεδίου ενεργείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά και Αγίας Νάπας, με σκοπό την αποτελεσματικότερη πρόληψη και πάταξη του εγκλήματος και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις με την συμμετοχή μελών των αστυνομικών σταθμών Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας αλλά και μελών του ΟΠΕ, ΤΑΕ, Τροχαίας Αμμοχώστου, Υ.ΚΑ.Ν Αμμοχώστου, Υ.Α&Μ Αμμοχώστου καθώς και μελών της Μ.Μ.Α.Δ.

Mέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου στα πλαίσια πρόληψης οδικών συγκρούσεων που διαπράττονται από τετράτροχες μοτοσυκλέτες και Buggy διεξήγαγαν εκστρατεία στην περιοχή Αγίας Νάπας από την οποία προέκυψαν συνολικά 53 καταγγελίες οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούσαν μη χρήση προστατευτικού κράνους, παραβάσεις σημάτων τροχαίας, παράνομο προσπέρασμα, μη χρήση προστατευτικής ζώνης, υπεράριθμοι επιβάτες κλπ.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.