Αγία Νάπα: Υπό οκταήμερη κράτηση δύο πρόσωπα για υπόθεση ληστείας

Ο 18χρονος διαπίστωσε ότι με τη χρήση της κάρτας του έγιναν μεταφορές χρημάτων σε άλλους λογαριασμούς

photo 27 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Ληστεία
Εικόνα Αρχείου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 34 και 21 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που, σύμφωνα με καταγγελία, διαπράχθηκε στις 30 Αυγούστου στην Αγία Νάπα.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε στις 30 Αυγούστου, σε βάρος 18χρονου στην Αγία Νάπα, η Αστυνομία προχώρησε χθες Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 34 και 21 ετών, βάσει δικαστικών ενταλμάτων».

Σύμφωνα με την καταγγελία του 18χρονου «τα ξημερώματα της 30ης Αυγούστου, ενώ περπατούσε σε περιοχή της Αγίας Νάπας, άγνωστα πρόσωπα του επιτέθηκαν και του έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του. Στη συνέχεια, και έπειτα από έλεγχο που έκανε ο 18χρονος, διαπίστωσε ότι με τη χρήση της κάρτας του έγιναν μεταφορές χρημάτων σε άλλους λογαριασμούς».

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ