Αγώνας δρόμου και φωταγώγηση στην Αγία Νάπα

a exclusive

Φαντασμαγορική αναμένεται να είναι η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στο Δήμο Αγίας Νάπας, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Πλατεία, στις 17:00, αφού ως γνωστό θα πλαισιώνεται με τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου, του αγώνα των 5χλμ, του Φιλανθρωπικού Αγώνα του 1.5χλμ και με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σημαίνοντας παράλληλα την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Από νωρίς, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι θα ξεκινήσει εορταστικό πρόγραμμα, στο οποίο θα συμμετέχουν η Μπάντα Κρουστών BATUKINIO, Μασκότ, Ζογκλέρ, Ξυλοπόδαρος, ομάδες «Fire Show», όλοι ντυμένοι με χριστουγεννιάτικες στολές και το οποίο πρόγραμμα θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου στη 13:00, του αγώνα των 5χλμ στις 14:00 καθώς και του Φιλανθρωπικού Αγώνα του 1.5χλμ στις 15:00.

Σημειώνεται ότι στον αγώνα του 1.5χλμ μικροί και μεγάλοι μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν με χριστουγεννιάτικες αμφιέσεις Άγιου Βασίλη και να συνδράμουν στο φιλανθρωπικό έργο του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια του τερματισμού των δρομέων η Μπάντα Κρουστών BATUKINIO θα παιανίζει μουσική και τραγούδια και θα τους υποδέχονται οι Μασκότ υποβασταζόμενες στα δύο άκρα την κορδέλα. Γύρω στις 4.15μ.μ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα κατευθυνθούν χορεύοντας προς την εξέδρα της Κεντρικής Πλατείας όπου στις 16:30 θα γίνει η απονομή των μεταλλίων στους νικητές και θα ακολουθήσουν στις 16:50 το Μουσικό Ωδείο της Νίκης Αντωνίου Καραΐσκου, το οποίο θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια και στις 17:00 η Μπάντα Κρουστών BATUKINIO. Στις 17:15 ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος θα χαιρετίσει την εκδήλωση και στη συνέχεια θα προβεί στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου.

Η βραδιά θα κλείσει με μουσική και χορούς από την Μπάντα «WINTER WONDERLAND» και από το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρυθμός». Στους επισκέπτες θα προσφέρονται πλούσια δώρα, παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί.

LIGHTING GR exclusive Ayia Napa Marathon A5 exclusive

Famagusta.News