Αντώνης Χρίστου Γέριμου: Εξήγγειλε επίσημα υποψηφιότητα για τη θέση Αντιδημάρχου Αγίας Νάπας

«Όραμα μου, η ομαλή μετάβαση από το υφιστάμενο πλαίσιο λειτουργίας του δήμου στο νέο καθεστώς λειτουργίας»

Screenshot 2 9 exclusive, Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας, Αντώνης Χρίστου Γέριμου, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, Εκλογές 2024

Εξήγγειλε επίσημα υποψηφιότητα για τη θέση Αντιδημάρχου Αγίας Νάπας ο Αντώνης Χρίστου Γέριμου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Η περίοδος που διανύουμε καθώς και η περίοδος που θα ακολουθήσει των επερχόμενων εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελεί μια περίοδο σημαντικών αλλαγών για όλη την Κύπρο και συνεπώς και για την Αγία Νάπα.

Ο στόχος όλων μας, στη βάση της μεταρρύθμισης, θα πρέπει να επικεντρώνεται σε δύο πυλώνες. Ο ένας πυλώνας θα πρέπει να έχει ως επίκεντρο τη διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων και ευκαιριών για τη δημιουργία ενός δήμου που θα έχει ως επίκεντρο του τον κάθε δημότη.

Ο δεύτερος πυλώνας, θα πρέπει να στοχεύει στη διατήρηση του δήμου ως ζωντανής οντότητας με την αξιοποίηση των ευκαιριών που θα δοθούν κρατώντας τον στη θέση που του αξίζει να βρίσκεται.

Για να έχουν οι πυλώνες αυτοί γερά θεμέλια, για να επιτευχθούν οι στόχοι και οι υποσχέσεις να μετουσιωθούν σε πράξεις, πέραν της συστηματικής δουλειάς που χρειάζεται, θα πρέπει ο δήμος μας να εκπροσωπηθεί από άτομα με όραμα, διεκδικητικότητα και αγάπη για αυτόν, για να μπορέσουν αφενός μεν να συμβάλλουν στην πολύπλευρη ανάπτυξη του, αφετέρου δε να επιλύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν ή και θα δημιουργηθούν.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, με οδηγό μου τη μεγάλη μου αγάπη για την Αγία Νάπα και τη θέληση μου να εργαστώ για την ευημερία των δημοτών της, αποφάσισα να επαναδιεκδικήσω τη θέση του αντιδημάρχου Αγίας Νάπας, στηριζόμενος στην εμπειρία και στη γνώση μου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η μεταβατική περίοδος συμπλεγματοποίησης δήμων και κοινοτήτων απαιτεί αυτό ακριβώς. Εμπειρία και γνώση, γιατί οι πειραματισμοί οδηγούν πολλές φορές σε επικίνδυνες ατραπούς.

Όραμα μου, η ομαλή μετάβαση από το υφιστάμενο πλαίσιο λειτουργίας του δήμου στο νέο καθεστώς λειτουργίας, η υγιής και βιώσιμη ανάπτυξη, η μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των δημοτικών υπηρεσιών και η αριστεία στην ποιότητα των έργων που δύναται να υλοποιηθούν στην Αγία Νάπα. Η διασφάλιση της αειφορίας, όπου η ανάπτυξη και ο σεβασμός στο περιβάλλον θα συνυπάρχουν, η αναβάθμιση όλων των περιοχών του δήμου, η περαιτέρω βελτίωση της αναγνωσιμότητας, της εικόνας και της ταύτισης της Αγίας Νάπας ως ποιοτικός τουριστικός προορισμός.

Επίλυση των θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών της Αγίας Νάπας και προαγωγή της ποιότητας ζωής τους.Ο δημότης να είναι ουσιαστικά και όχι λεκτικά το επίκεντρο του δήμου, σε ένα ελκυστικό χώρο διαβίωσης και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αγίας Νάπας, για να διεκδικήσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που δικαιούται και της αξίζει.

Είμαι στη διάθεση όλων, ανεξαρτήτως πολιτικής ή ιδεολογικής προέλευσης, για να κουβεντιάσουμε εφ’ όλης της ύλης, να ακούσω τις απόψεις, τις θέσεις και τις ανησυχίες σας, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί ένα μέλλον με ευοίωνες προοπτικές για το δημοτικό διαμέρισμα της Αγίας Νάπας.

Με αίσθημα ευθύνης, ζητώ τη στήριξη σας, για να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Αγία Νάπα και τον καθένα από εσάς στον νεοσύστατο δήμο Αγίας Νάπας.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις.
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα καταφέρουμε.

Με εκτίμηση,
Αντώνης Χρίστου Γέριμου

437750749 10162393382833974 5378692255660684725 n exclusive, Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας, Αντώνης Χρίστου Γέριμου, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, Εκλογές 2024