Από την Αγία Νάπα ξεκίνησε η Ποδηλασία Αγάπης της Αστυνομίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διοργανώνεται από την Αστυνομία Κύπρου και την Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων με στόχο την ενόσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και των συνδέσμων «Ένα όνειρο, Μια Ευχή» και «Μικροί Ήρωες»

DSC 2015 exclusive

Στις 7.00 το πρωί του Σαββάτου (30/10/2021) μπροστά στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας έδωσε την έναρξη της «Ποδηλασίας Αγάπης» που διοργανώνουν από κοινού το διήμερο 30 και 31 Οκτωβρίου, η Αστυνομία Κύπρου και των Βρετανικών Βάσεων με στόχο να ενισχυθεί το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, καθώς και των Συνδέσμων «Ένα όνειρο, Μια Ευχή» και «Μικροί Ήρωες».

DSC 2005 exclusive

Καλωσορίζοντας τα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων τους εθελοντές πολίτες που ποδηλατούν για τα παιδιά με καρκίνο ο κ. Ζαννέττου επισήμανε το γεγονός ότι η προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας είναι πιο επιβεβλημένη από κάθε άλλη φορά και μόνο με την αλληλοστήριξη και την αλληλεγγύη πρόσθεσε «θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις τεράστιες δυσκολίες που προκάλεσε τα τελευταία δύο χρόνια η πανδημία του κορωνοϊού».

DSC 2007 exclusive

Συνεχάρη όλους για τη θεάρεστη πρωτοβουλία τους και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα στηρίζει πάντοτε το κοινωνικό έργο των Συνδέσμων και Οργανώσεων.

DSC 2010 exclusive DSC 2011 exclusive