Απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 39χρονος

Ο 40χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου

photo 27 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ
Εικόνα Αρχείου

Υπό τετραήμερη κράτηση ο 39χρονος σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου, τον περασμένο Νοέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 10.40μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα πιο πάνω πρόσωπα. Ο 39χρονος, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, ενώ ο 40χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος. Ο 39χρονος τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο 40χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η υπόθεση της απόπειρας φόνου, φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 21 και 22 Νοεμβρίου 2023, ωστόσο πληροφορία για το γεγονός δόθηκε στην Αστυνομία, στις 27 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των εξετάσεων της Αστυνομίας, κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, σε περιοχή κοντά στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, ρίφθηκαν πυροβολισμοί εναντίον οχήματος στο οποίο επέβαιναν 34χρονος και 40χρονος.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 39χρονου.