Απόψε στην Αγία Νάπα η θεατρική παράσταση “Υπηρέτης για δύο Αφεντικά” του Σατιρικού Θεάτρου

ΘΕΑΤΡΟ Θέατρο

“Υπηρέτης για δύο Αφεντικά” Σατιρικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Μαριάννας Καυκαρίδου

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο διαδραματίζεται στην Ιταλία, στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Στο σπίτι του επιχειρηματία Πανταλόνε, ο οποίος έχει στενές σχέσεις με τη Ναπολιτάνικη Μαφία, την Καμόρα, γίνεται το πάρτυ αρραβώνων της Κλαρίσα, κόρης του Πανταλόνε με τον γιο του δικηγόρου Λομπάρντι, Σίλβιο. Μια νεαρή γυναίκα, η Μπεατρίτσε, μεταμφιέζεται σε άνδρα και παριστάνοντας τον νεκρό αδελφό της, τον Σικελιανό μαφιόζο Φεντερίκο Ρασπόνι, εμφανίζεται στο σπίτι του Πανταλόνε. Δεδομένου ότι ο πατέρας της Κλαρίσα είχε παλαιότερα υποσχεθεί στο Φεντερίκο το χέρι της κόρης του, η Μπεατρίτσε προσποιείται ότι επιμένει να τηρηθεί το γαμήλιο συμβόλαιο και ζητά τα χρήματα της προίκας. Ταυτόχρονα ψάχνει τον αγαπημένο της, τον Φλορίντο, ο οποίος είναι καταζητούμενος επειδή πάνω σε ένα καβγά σκότωσε τον αδελφό της.

Στο μεταξύ ο Τρουφαλντίνο, μπράβος και υπηρέτης της Μπεατρίτσε, στην προσπάθειά του για επιβίωση, γίνεται υπηρέτης και του Φλορίντο. Έχοντας κρύψει την διπλή του ιδιότητα από τα αφεντικά του, ο Τρουφαλντίνο προσπαθεί να εκτελέσει τις διαταγές τους, πράγμα που αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Διασκευή/Σκηνοθεσία: Μαριάννα Καυκαρίδου
Σκηνικά/Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής
Κίνηση/Σκηνική μάχη: Αντρέι Κρουπά
Μουσική επιμέλεια: Μαριάννα Καυκαρίδου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαριαλένα Παπαδοπούλου
Βοηθός Σκηνογράφου: Μικαέλλα Κάσινου
Σχεδιασμός Φωτισμού: Βικέντιος Χριστιανίδης
Ζωγραφική εκτέλεση σκηνικού: Martin Meason
Οπτική Επικοινωνία: Λέανδρος Ταλιώτης

ΔΙΑΝΟΜΗ:

Παναγιώτης Κυριάκου (Τρουφαλντίνο), Μαρία Φιακά (Μπεατρίτσε), Ανδρέας Ρόζου (Φλορίντο), Βασίλης Μιχαήλ (Πανταλόνε), Μάριος Δημητρίου (Μπρικέλα), Σπύρος Γεωργίου (Λομπάρντι), Αντρέι Κρουπά (Αλφρέντο), Ζήνα Καυκαρίδου (Σμεραλντίνα), Αλέξανδρος Μαρτίδης (Σίλβιο), Μαρία Ανδρέου (Κλαρίσα) Νικόλας Κουρουζίδης (Σαλβίνο), Εστέλα Τεμπριώτη (Ραφαέλλα), Μιχάλης Αναγιωτός (Οδηγός Ταξί)

Κατασκευή Σκηνικού: Γιώργος Χριστιανόπουλος

Είσοδος δωρεάν.

86766474 2564554643667309 1900988233567698944s o Θέατρο