Απόψε η τελετή έναρξης των Διεθνών Αγώνων Τοξοβολίας στην Επ. Αμμοχώστου

a 4 Νέα Αμμοχώστου, Τοξοβολία

Όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση των Διεθνών Αγώνων Τοξοβολίας, για πρώτη φορά, στην Επαρχία Αμμοχώστου με τη συμμετοχή 7 χωρών και 150 αθλητών, προπονητών, εθελοντών και παραγόντων.

Σήμερα, στις 6:30 μ.μ, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους, θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των διεθνών αγώνων τοξοβολίας.

Την κήρυξη της τελετής έναρξης του διεθνούς αγώνα Τοξοβολίας “Aphrodite Mediterranean Cup” θα αναλάβει ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας σε μια εντυπωσιακή έναρξη την οποία επιμελήθηκε το κοινοτικό συμβούλιο Φρενάρους.

Το πρόγραμμα της τελετής έναρξης θα ξεκινήσει με ομιλία από τον Δήμαρχο της Αγίας Νάπας, τον κοινοτάρχη του Φρενάρους και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Ανδρέα Θεοφυλάκτου.

Στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση των χωρών που θα συμμετέχουν με τις σημαίες τους και τους αρχηγούς αποστολής, όπως και την κορυφαία στιγμή της κήρυξης της έναρξης.

Μετέπειτα θα πραγματοποιηθεί ένα γυμναστικό σόου από την Ολυμπιάδα Φρενάρους και θα ακολουθήσει χορευτικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Όμιλο Φρενάρους.

Aphrodite Mediterranean Cup

Οι αγώνες που φέρουν την ονομασία «APHRODITE MEDITERRANEAN CUP» διοργανώνονται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας και θα διεξαχθούν σε δύο περιοχές της Ελεύθερης Αμμοχώστου από τις 2 μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε ότι η τελετή έναρξης και το βασικό στάδιο των προπονήσεων και των αγωνιστικών δραστηριοτήτων θα πραγματοποιηθούν στο Φρέναρος από τις 2 μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.

«Η τελετή λήξης και οι τελικοί όλων των κατηγοριών θα γίνουν στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας στις 4 Νοεμβρίου από τις 14.30 μέχρι και τις 18.00», σημείωσε.

Αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Θάλασσα του Δήμου Αγίας Νάπας σεμινάριο τοξοβολίας, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδρομή γνωριμίας της Αμμοχώστου. Οι χώρες που παρελάσουν είναι: Κύπρος, Ελλάδα, Μάλτα, Λίβανος, Ρωσία, Ολλανδία, Σκωτία.

a1 1 Νέα Αμμοχώστου, Τοξοβολία

Πηγή: ΚΥΠΕ