ΑΥΙΑ ΝΑΠΑ: Συνεχίζεται διαδικτυακά μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου ο «Virtual Ayia Napa Half Marathon 2020»

Μικροί και μεγάλοι τρέχουν από όπου κι αν βρίσκονται με στόχο την στήριξη του Σωματείου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου

imagew 2 Ayia Napa Marathon, Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου

Συνεχίζεται μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου ο “Virtual Ayia Napa Half Marathon 2020”, που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού διεξάγεται διαδικτυακά.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι “ο αλλιώτικος μαραθώνιος ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 του μήνα, ενώ μέχρι στιγμής δεκάδες συμπολίτες και όχι μόνο, συμμετείχαν. Μικροί και μεγάλοι ακόμα και φοιτητές του εξωτερικού προσπαθούν με τη δική τους συμβολή και τον δικό τους μαραθώνιο, αφού τρέχουν από όπου και αν βρίσκονται, να στηρίξουν το “Σωματείο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου”.

Οσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος “μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο Ayia Napa Half Marathon, Dec 31 2020 | World’s Marathons, με κόστος συμμετοχής έξι ευρώ. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις συμμετοχές, θα δοθούν στο “Σωματείο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστέλλουν τα αποτελέσματα τους με φωτογραφία από ρολόι ή εφαρμογή καταμέτρησης χρόνου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nireastriathlon.com”.

Πηγή: ΚΥΠΕ