Σε Φρέναρος και Αγία Νάπα οι Μεσογειακοί Αγώνες Τοξοβολίας

a Νέα Αμμοχώστου, Τοξοβολία

Με παρουσία του ιδίου του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας αλλά και πολλών παραγόντων του αθλητισμού, Δημάρχων και όχι μόνο θα διεξαχθεί στην Αμμόχωστο το αναβαθμισμένο Μεσογειακό κύπελλο τοξοβολίας που έχει ως στόχο την προσέγγιση όσων περισσότερων χωρών από ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο από την Μεσόγειο.

Στα πλαίσια των προσπαθειών για αναβάθμιση του Aphrodite cup και γενικότερα την μεγαλύτερη προώθηση του υπέροχου αθλήματος της τοξοβολίας το ΔΣ της ΚΟ.ΤΟΞ αποφάσισε όπως φέτος οι αγώνες διοργανωθούν για πρώτη φορά στην Αμμόχωστο. Συγκεκριμένα οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ακριτικό χωριό του φρενάρους και ο μεγάλος τελικός στην Αγία Νάπα.

Το Aphrodite Mediterranean cup θα διεξαχθεί από τις 2 μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, ενώ στις 5 Νοεμβρίου όλες οι αποστολές θα έχουν την χαρά να γνωρίσουν τις ομορφιές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 άνθρωποι συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών, παραγόντων, κριτών, εθελοντών από αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Μεγάλη η συμβολή για να διεξαχθεί αυτό το μεσογειακό κύπελλο τόσο του Δήμου Αγίας Νάπας όσο και του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρους, που αντιλήφθηκαν το όλο όραμα και που ανέλαβαν την τελετή έναρξης στο Φρέναρος και την τελετή λήξης στην Αγία Νάπα.

Ο αγώνας είναι κάτω από την αιγίδα του ΚΟΑ, ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΚΗ , οι οποίοι προσέφεραν αρκετές βοήθειες για να μπορέσει να πάρει σάρκα και οστά το όλο γεγονός.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές το ξενοδοχείο Blue Harbour boutigue appartments όπου θα διαμείνουν όλες οι αποστολές, τα νερά Βίκος και το εστιατόριο Farmers.

Famagusta.News