Χρίστος Ζαννέτου: Προωθεί εισηγήσεις για τροποποίηση νομοσχεδίων – «Κενά εμποδίζουν την αποτελεσματική συμμόρφωση»

«Νομοθετικά κενά για άμεση εφαρμογή μέτρων (αυτόφωρο), αποτελούν τροχοπέδη ώστε να υπάρχει πλήρη και αποτελεσματική συμμόρφωση σε θέματα που εδώ και δεκαετίες αμαυρώνουν το τουριστικό μας προϊόν»

073C5AD6 C236 417E 8045 18496D4A6821 exclusive

Θετικά αποτελέσματα είχαν οι συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Αγίας Νάπας σε συνεργασία με την αστυνομία σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Αγίας Νάπας, κ Χρίστου Ζαννέττου, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας μεταξύ άλλων κάνει λόγο για νομοθετικά κενά, χρονοβόρες δικαστικές διαδικασίες και έλλειψη εξουσίας προς τον Δήμο για άμεση εφαρμογή μέτρων (αυτόφωρο), γεγονός που αποτελεί τροχοπέδη ώστε να υπάρχει πλήρη και αποτελεσματική συμμόρφωση σε θέματα που εδώ και δεκαετίες αμαυρώνουν, σύμφωνα με τον ίδιο, το τουριστικό προϊόν της Αγίας Νάπας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανάρτηση πρόκειται να  προωθήσουν εισηγήσεις και απόψεις για τροποποίηση των σχετικών νομοθεσιών στα αρμόδια τμήματα/σώματα ευελπιστώντας να υπάρξει το αναμενόμενο αποτέλεσμα ώστε να προστατευθεί ο τομέας του τουρισμού.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Θέλω να συγχαρώ τους τροχονόμους οι οποίοι με άοκνες προσπάθειες αλλά και πέραν των δυνατοτήτων τους προσπαθούν να επιτηρήσουν την Αγία Νάπα ώστε οι επισκέπτες της να νιώθουν ασφαλείς και άνετοι στις διακινήσεις τους.

Σχετικά είναι τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων όπου με συντονισμένες προσπάθειες και σε συνεργασία με την αστυνομία καταφέραμε άμεσα να ελαχιστοποιήσουμε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Η στήριξη τόσο εμένα προσωπικά όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου στα άτομα τα οποία εργάζονται με ζήλο για το καλώς νοούμενο του Δήμου μας είναι δεδομένη και έκκληση όλων μας είναι να συνεργαστούμε για το κοινό και δημόσιο όφελος.

Πρόσθετα θα ήθελα να αναφέρω ότι δυστυχώς αρκετά νομοθετικά κενά, χρονοβόρες δικαστικές διαδικασίες και έλλειψη εξουσίας προς τον Δήμο για άμεση εφαρμογή μέτρων (αυτόφωρο), αποτελεί τροχοπέδη ώστε να υπάρχει πλήρη και αποτελεσματική συμμόρφωση σε θέματα που εδώ και δεκαετίες αμαυρώνουν το τουριστικό μας προϊόν και καθιστά δύσκολο το έργο μας.

Θα προωθήσουμε εισηγήσεις και απόψεις για τροποποίηση των σχετικών νομοθεσιών στα αρμόδια τμήματα / σώματα ευελπιστώντας να έχουμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα ώστε να προστατευθεί ο τομέας του τουρισμού ο οποίος είναι ο βασικός πυλώνας ανάκαμψης και μοχλός αειφόρου ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας και ειδικά σε κάθε οικονομική κρίση.

Famagusta.news