Δικαιώθηκε η Αγία Νάπα για τα κρεβατάκια

δημαρχείο αγίας νάπας Δήμος Αγίας Νάπας

Έληξε υπέρ του Δήμου Αγίας Νάπας η διαμάχη των πρώην αδειούχων υπηρεσιών (κάτοχοι αδειών για τοποθέτηση κρεβατιών και ομπρελών) στις παραλίες της Αγίας Νάπας με τον Δήμο.

Το Διοικητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Δήμο Αγίας Νάπας στην προσφυγή που είχαν καταθέσει το 2014 εναντίων του οι τότε αδειούχοι μετά την απόφαση του Δήμου να αναλάβει τη διαχείριση των παραλιών.

Ο κ. Γιάννης Καρουσος τόνισε μετά την απόφαση:

«Η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση. Η απόφαση μας να αναλάβουμε τη διαχείριση των παραλιών ήταν η πιο σημαντική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο από τον καιρό που μετατραπήκαμε σε Δήμο. Το Δημοτικό Συμβούλιο τόλμησε και δικαιώθηκε. Η απόφαση αυτή φέρνει στα ταμεία του Δήμου περίπου 3.5εκ ευρώ ετησίως, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας και έβαλε τάξη στις παραλίες αφού πλέον υπάρχει ομοιομορφία, ελεύθεροι χώροι και πολλά άλλα πλεονεκτήματα».

Την υπόθεση χειρίστηκαν εκ μέρους του Δήμου ο Δικηγόρος Αντώνης Χριστοφή για Ανδρέα Γιωρκάτζη Δ.Ε.Π.Ε και ο Πάνος Παναγιώτου για Κωνσταντίνου Παναγιώτου και Σια Δ.Ε.Π.Ε