Δήμαρχος Αγίας Νάπας: “Η πρωτεύουσα του τουρισμού δηλώνει μάχιμη και δυνατή…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπο 2020 06 09 07.14.51 Coronavirus, Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Χρήστος Ζαννέτου

Μάχιμη και δυνατή δηλώνει η “πρωτεύουσα του τουρισμού” σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, Χρήστο Ζαννέτου στον αγώνα για αντιμετώπιση της κρίσης. Ο Χρήστος Ζαννέτου σε χθεσινό του χαιρετισμό κατά την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού κατά την γιορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Νάπα, ευχαρίστησε και όλες τις επιχειρήσεις της πόλης οι οποίες τέθηκαν σε λειτουργία και εξυπηρέτησαν τους επισκέπτες.

Αυτούσιο το μήνυμα του Δημάρχου Αγίας Νάπας:

“Κατά την φετινή χρονιά δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθούν οι τριήμερες εκδηλώσεις του Κατακλυσμού Αγίας Νάπας, Γιορτής Ψαριού και Φεστιβάλ Νερού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως κάθε χρόνο εδώ και πάρα πολλά χρόνια έτσι και φέτος Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας από την ενορία Παναγίας Αγίας Νάπας.

Ακολούθησαν βαρκάδες όπου πραγματοποιήθηκε Αγιασμός για τους πιστούς, τα σκάφη και τα θαλάσσια νερά της περιοχής. Η τελετή εμπλουτίστηκε με flyboard show. Με το πέρας της τελετής ακολούθησαν παραδοσιακή μουσική και τσιαττιστά.

Ευχαριστούμε όλους όσους προτίμησαν να περάσουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στην Αγία Νάπα.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνω επίσης σε όλο το προσωπικό του Δήμου μας που εργάστηκε αυτό το τριήμερο καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετήσει όλους τους επισκέπτες στην Αγία Νάπα.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω όλες τις επιχειρήσεις που παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες και την δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο λόγω πανδημίας λειτούργησαν κανονικά εξυπηρετώντας όλο τον κόσμο.

Ευχαριστώ επίσης την εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, τους ιδιοκτήτες των σκαφών καθώς και τους μουσικούς και λαϊκούς ποιητές.

Φίλοι και φίλες, σίγουρα όπως όλος ο κόσμος έτσι και όλη η Κύπρος και ιδιαίτερα η πρωτεύουσα του τουρισμού Αγία Νάπα δηλώνει μάχιμη και δυνατή στον αγώνα για αντιμετώπιση της κρίσης.”

Famagusta.News