Δύο συλλήψεις στην Αγία Νάπα για laughing gas

DiIFsoBXcAAsJx4 exclusive

Δύο άτομα ηλικίας 20 ετών συνελήφθησαν στην Αγία Νάπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής και χρήσης υποξειδίου του αζώτου (laughing gas)

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «λίγο μετά της μια τα ξημερώματα σήμερα Πέμπτη, μέλη της Δύναμης εντόπισαν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, νεαρό ηλικίας 20 ετών να εισπνέει από ένα μπαλόνι, το οποίο περιείχε laughing gas. Κατά τη διάρκεια έρευνας, στην κατοχή του 20χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 12 αχρησιμοποίητες και μια χρησιμοποιημένη κάψουλα και μια συσκευή χρήσης κάψουλων».

Προστίθεται ότι «την ίδια περίπου ώρα σε άλλη περιοχή της Αγίας Νάπας, εντοπίστηκε δεύτερος 20χρονος να εισπνέει από ένα μπαλόνι, το οποίο περιείχε laughing gas. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του 20χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 αχρησιμοποίητες κάψουλες, δύο μπαλόνια και μια συσκευή χρήσης κάψουλών».

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και ακολούθως, μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.