Επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 50 φορές και ανακηρύχθηκαν “Πρέσβεις Τουρισμού”

TOURISTS AYIA NAPA Νέα Αμμοχώστου, Πρέσβεις Τουρισμού

Τέσσερις τακτικούς επισκέπτες της Αγίας Νάπας τίμησε σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου με το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας και με αναμνηστική πλακέτα, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου.

Ο λόγος για τους: Roger Isaksen από την Νορβηγία, ο οποίος επισκέφθηκε την Αγία Νάπα 24 φορές, το ζεύγος John και Diane Dent από το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο πραγματοποίησε μέχρι σήμερα 50 επισκέψεις και ο επίσης Βρετανός Roger Olson, ο οποίος ήρθε στο τουριστικό μας θέρετρο 40 φορές.

Ο κ. Ζαννέττου αφού εξήγησε τους λόγος βράβευσής τους, εξέφρασε στους νέους Πρεσβευτές της Αγίας Νάπας τις εγκάρδιες του ευχαριστίες τόσο για τις συχνές τους επισκέψεις όσο και για την ιδιαίτερη προτίμηση που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια για το δημοφιλή τουριστικό θέρετρο της Κύπρου.

Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας πρόσθεσε ότι ανήκουν πλέον στην μεγάλη οικογένεια των πιστών φίλων της Αγίας Νάπας και τους ευχήθηκε να πραγματοποιήσουν στην πόλη πολλές ακόμη επισκέψεις.

Famagusta.News