Η αφορμή του καυγά στην Αγία Νάπα – Αναζητείται Λευκωσιάτης

Καυγάς ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Καυγάς, ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ

Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται να προκλήθηκε ο άγριος καυγάς σε νυχτερινό κέντρο της Αγίας Νάπας, τα ξημερώματα της Κυριακής (11/8), όπου εμφανιζόταν ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία η παρεξήγηση που οδήγησε στην άγρια συμπλοκή των δυο ξεχωριστών παρεών οι οποίες βρίσκονταν σε διπλανές κρατήσεις, αφορούσε, τα μάτια μιας γυναίκας.

Μια εκ των δυο κρατήσεων θεώρησε ότι άτομο της άλλης παρέας «πείραξε» κοπέλα που γνώριζαν, με αποτέλεσμα να αρχίσει ο καυγάς, ο οποίος χάλασε την βραδιά όλων των θαμώνων.

Η Αστυνομία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετά κι από αριθμό καταθέσεων που έλαβε, αναζητεί συγκεκριμένο πρόσωπο από τη Λευκωσία.

Παράλληλα, συνεχίζει να εξετάζει οπτικοακουστικό υλικό το οποίο έχει αναρτηθεί στα ΜΜΕ και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς επίσης και το κλειστό κύκλωμα του νυχτερινού κέντρου.

Όπως μας ανέφεραν οι ίδιες πηγές, η Αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τα στοιχεία κι άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση αφού στα βίντεο τα οποία έχει στην κατοχή της, διακρίνονται αρκετά πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου προέβη από το ίδιο βράδυ σε καταγγελία προς την Αστυνομία για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς στο υποστατικό του.

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προέβη και 27χρονος από την επαρχία Αμμοχώστου ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο χωρίς να έχει εμπλοκή στο περιστατικό.

Πηγή: SigmaLive