Η Αγία Νάπα συμμετέχει στον 2ο Υπερμαραθώνιο «Τρέχω για ένα όνειρο Εκπληρώνω μια Ευχή»

marathon Νέα Αμμοχώστου

Στον 2ο Υπερμαραθώνιο “Τρέχω για ένα όνειρο Εκπληρώνω μια Ευχή” συμμετέχει ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι “το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα δοθεί στις 8.30 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας, η εκκίνηση της μία εκ των πέντε διαδρομών του 2ου Υπερμαραθωνίου Αγάπης και Προσφοράς “Τρέχω για ένα όνειρο Εκπληρώνω μια Ευχή”, που στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου “Ενα Ονειρο μια Ευχή”.

Στον Υπερμαραθώνιο θα λάβουν μέρος 100 μαραθωνοδρόμοι από αρκετά σωματεία δρομέων της Κύπρου, με τελικό προορισμό γύρω στις δύο το μεσημέρι της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου, τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού.

Την εκκίνηση του 2ου Υπερμαραθωνίου θα διανθίζει στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Νάπας, με κυπριακούς χορούς και τραγούδια από τις 7 μέχρι τις 8.30 το βράδυ, η παραδοσιακή εκδήλωση του Δήμου “Αναλαμπές” παράδοσης.

Εκτός από την Αγία Νάπα, ο Υπερμαραθώνιος θα ξεκινήσει από τέσσερα ακόμη σημεία της ελεύθερης Κύπρου και συγκεκριμένα τη Λευκωσία, τη Λάρνακα, την Πάφο και την οροσειρά Τροόδους.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας “καλεί τους δημότες και επισκέπτες του όπως δώσουν το παρών τους στην τελετή έναρξης και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια και τους στόχους των διοργανωτών και του Συνδέσμου ” Ενα Ονειρο μια Ευχή”.

imagew 25 Νέα Αμμοχώστου