Η Άντρια Αντωνίου από την Αγία Νάπα ετοιμάζει τον πρώτο της δίσκο και ζητεί την στήριξή μας

εικόνα Viber 2019 06 29 18 42 34 Cities, Μουσική, Νέα Αμμοχώστου

Η Άντρια Αντωνίου κατάγεται από την Αγία Νάπα. Κατοικεί τα τελευταία εννιά χρόνια μόνιμα στο Λονδίνο όπου ερμηνεύει jazz, latin αλλά και ελληνική μουσική.

Αυτό το διάστημα ετοιμάζει τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τον τίτλο “Encuentro” με αργεντίνικο ταγκό και latin jazz μαζί με τον Roman Gomez και ζητεί την στήριξή μας για χρηματοδότηση του δίσκου ο οποίος έχει ήδη ολοκληρώσει την ηχογράφηση μέσω της υπηρεσίας Kickstarter.

c71904372f67cfbc611c326eca5cc507 original Cities, Μουσική, Νέα Αμμοχώστου

Αν θες να στηρίξεις την Άντρια μπορείς να συμβάλεις οικονομικά ΕΔΩ

“Encuentro”

Το “Encuentro” είναι ένας δίσκος έντονα επηρεασμένος από διάφορα ακούσματα αλλά και συναισθήματα.

Το κόστος της παραγωγής του δίσκου ανέρχεται στις 5 χιλιάδες στερλίνες που περιλαμβάνουν την ενοικίαση στούντιο, Mixing and mastering, παραγωγή και γραφικά, κόστος καλλιτεχνών, και τα έξοδα της πλατφόρμας Kickstarter (8%).

Για να γίνει πραγματικότητα η παραγωγή του άλμπουμ, συγκεντρώθηκαν καλλιτέχνες και μουσικοί από Αργεντινή, Ελλάδα, Κύπρο και Λονδίνο.

Η Άντρια Αντωνίου

Η Άντρια κατάγεται από την Αγία Νάπα και διαμένει στο Λονδίνο. Έχει τραγουδήσει σε Λονδίνο, Αθήνα, Κύπρο, Κολομβία και Κούβα. Μερικές από τις πιο σημαντικές της συνεργασίες είναι με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, το συγκρότημα “Classico Latino”, τον βραβευμένο Κουβανό βιολιστή Omar Puente, τον Βραζιλιάνο μουσικό Mario Bakuna, τον Αργεντινό μουσικό Roman Gomez και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του “West End”, Greg Arrowsmith.

Η Άντρια έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στα Cambridge Music Festival (UK), St’ James Church (UK), the Vortex (UK), the Forge (UK), Sarah’s Jazz Club (CY), Gialino Theatro (GR), Phoenix Artist Club (UK), Teatro Colon de Bogota (CO). Επίσης, έχει διδάξει φωνητική και πιάνο στο Λονδίνο και έχει παρουσιάσει εργαστήρια σε Λονδίνο και Κύπρο.

Κατέχει Master στο Jazz Performance από το Guildhall School of Music & Drama, Professional Development στο Musical Theatre από τα Associated Studios, πτυχίο μουσικής από το City of London University και Latin Dance Teaching Diploma από το ISTD.

Famagusta.News