Η Μαρίνας Αγίας Νάπας λάνσαρε πρόσφατα το νέο mobile app της

Ξεκλειδώστε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο με το νέο mobile app της Μαρίνας Αγίας Νάπας!

marinaagiasnapas

Η Μαρίνας Αγίας Νάπας λάνσαρε πρόσφατα το νέο mobile app της, με στόχο να συμβάλει στη συνδεσιμότητα μεταξύ των μελών και επισκεπτών της ολοζώντανης και ραγδαία αναπτυσσόμενης κοινότητάς της. Το ολοκαίνουργιο mobile app, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για iOS και Android, θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για ιδιοκτήτες σκαφών/ γιοτ, μέλη πληρώματος, ιδιοκτήτες ή ένοικους, συνεργάτες ή επενδυτές σε κάποιο από τα εμπορικά σημεία της Μαρίνας, καθώς και για επισκέπτες του αγαπημένου προορισμού.

Προσφέροντας μια σειρά από οφέλη όπως εξατομικευμένες υπηρεσίες, έγκαιρες ενημερώσεις και αποκλειστικές εταιρικές ανακοινώσεις, το mobile app στοχεύει να αναβαθμίσει την εμπειρία όλων όσων επισκέπτονται, διαμένουν ή συνεργάζονται με τη Μαρίνα. Μέσα από την εφαρμογή ο κάθε χρήστης θα έχει πρόσβαση σε προσαρμοσμένες πληροφορίες και υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και ενδιαφέροντά του, θα ενημερώνεται για τα τελευταία νέα, εκδηλώσεις και προσφορές της μαρίνας, ενώ θα έχει επίσης πρόσβαση σε προωθητικές ενέργειες. Φυσικά, θα έχει έγκαιρη κι έγκυρη πληροφόρηση τόσο για τα ωράρια εργασίας των καταστημάτων και εστιατορίων, όσο και για τα μενού τους.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον τελικό χρήστη και τις ανάγκες του, εμπλουτίζοντας την εμπειρία και προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας εξυπηρέτηση και διευκόλυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

● Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play Store ή το Apple Store
● Απευθυνθείτε στο τμήμα IT της Μαρίνας: iteam@marinaayianapa.com

ΑΝΜ MOBILE APPLICATION