Καρούσος: “Ουδεμία η σχέση της Αγίας Νάπας με το περιστατικό βίαιης βάπτισης μωρού”

Καμία σχέση δεν έχει η Αγία Νάπα με το βίντεο της “βίαιης βάπτισης μωρού” που έχει γίνει viral στα social media, ξεκαθαρίζει ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος.

Το βίντεο έκανε την εμφάνισή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με ελληνικά μέσα ενημέρωσης, μάλιστα, να αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε σε Ιερό Ναό της Αγίας Νάπας.

Σε χθεσινή του ανακοίνωση ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας αναφέρει ότι “σχετικά με το περιστατικό “βάπτισης μωρού” που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω κοινωνικών δικτύων, αλλά δυστυχώς και του παραδοσιακού Τύπου εγχώρια και διεθνώς, ο Δήμος Αγίας Νάπας ρητά δηλώνει την αναλήθεια των αναφορών, που το τοποθετούν σε Ιερό Ναό της περιοχής.”

https://twitter.com/danielmarven/status/993850560972509184

“Όπως φαίνεται άλλωστε, συνεχίζει ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, και από το περιεχόμενο του εν λόγω οπτικοακουστικού υλικού, η γλώσσα τέλεσης του μυστηρίου δεν είναι η Ελληνική.”

Παράλληλα, προσθέτει ότι “η Αγία Νάπα αποτελεί μία περιοχή, γνωστή για τη φιλοξενία των κατοίκων της, τον ανθρωπιστικό της χαρακτήρα και τη μοναδική φυσική της ομορφιά. Ως τέτοια λοιπόν, περιμένει όπως κάθε χρόνο τους επισκέπτες της, παρεχοντάς τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.”

Famagusta.News