Κλειστό club διοργανώνει πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στην Αγία Νάπα!

a021609fcaee60ab8a14404da1e361a7 Νέα Αμμοχώστου

Εκατοντάδες μέλη αριθμεί μετά από περίπου 3 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο το κλειστό club που διοργανώνει πάρτι ανταλλαγής συντρόφων.

Το συγκεκριμένο «mystical club» όπως είναι και η επίσημη ονομασία του διαθέτει σελίδα στο διαδίκτυο που ενημερώνει για τις επικείμενες δραστηριότητες των μελών του καθώς και τον τρόπο με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν για να συμμετέχουν στα πάρτι.

Για… ανοιχτόμυαλα ζευγάρια

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τα πάρτι απευθύνονται σε ανοιχτόμυαλα ζευγάρια και σε ελεύθερες γυναίκες. «Αν είσαι ένας περίεργος πρωτάρης που θέλει απλά να βλέπει ή ένας βετεράνος του είδους σίγουρα θα βρεις αυτό που θες στα πάρτι μας. Όταν ενταχθείς στο club θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν περιτριγυρίζεσαι από μανιακούς του σεξ αλλά από καθημερινούς ανθρώπους που είναι λίγο πιο τολμηροί,» αναφέρει η σελίδα.

Σε απομονωμένες επαύλεις

Τα πάρτι που διεξάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποτε έχουν όριο ηλικίας και κάποτε όχι, ενώ οργανώνονται και πάρτι με θεματικές βραδιές. Οι τοποθεσίες τον πάρτι παραμένουν μυστικές και συνήθως γίνονται σε απομονωμένες βίλλες μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Νέα Αμμοχώστου

Νέα Αμμοχώστου

Θεματικές βραδιές

Οι θεματικές βραδιές περιλαμβάνουν τις κανονικές βραδιές στο τέλος των οποίων οι συμμετέχοντες ψηφίζουν τον καλύτερο, βραδιές για ζευγάρια και για ελεύθερες γυναίκες, βραδιές «gangbang» για τις περιπτώσεις που γυναίκες θέλουν να ζήσουν μια βραδιά με πολλούς άνδρες. Ένα άλλο είδος που προσφέρεται στους τολμηρούς Κύπριους που συμμετέχουν στα swinger parties είναι οι βραδιές φετιχ που σύμφωνα με την περιγραφή που υπάρχει απευθύνεται σε «σκλάβους που θέλουν βρουν το αφεντικό τους και σε αφεντικά που θέλουν να βρουν σκλάβους».

Το επόμενο event

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το επόμενο event είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 8 και 30 το βράδυ σε έπαυλη που η τοποθεσία της δεν δημοσιεύεται. Πάρτι υπάρχει προγραμματισμένο και για τις 27 Οκτωβρίου στην Αγία Νάπα.

Τα πάρτι απευθύνεται σε ζευγάρια και ελεύθερες κοπέλες με όριο ηλικίας τα 49 ενώ θα προσφέρονται δωρεάν ποτά και σνακς. Στις επαύλεις θα υπάρχει playroom, μερικά ιδιωτικά δωμάτια και κάποιοι «ανοιχτοί χώροι».

Οι παρευρισκόμενοι εάν το επιθυμούν θα μπορούν να φοράνε και μάσκα για να μην είναι αναγνωρίσιμοι. Σημειώνεται πως απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση των πάρτι.

Μόνο για μέλη

Για να παρευρεθεί κάποιος σε αυτά τα πάρτι πρέπει οπωσδήποτε να είναι μέλος του club. Κάποιος μπορεί να γίνει μέλος μέσα από τη σελίδα πληρώνοντας την συνδρομή του που ανάλογα με την περίπτωση κυμαίνεται μεταξύ 60 και 260 ευρώ.

Νέα Αμμοχώστου

Το κλαμπ σύμφωνα με τα στοιχεία που παρατίθενται στα 3 χρόνια παρουσίας του στην Κύπρο διαθέτει 840 μέλη, ενώ στα πάρτι του χρησιμοποιήθηκαν 1335 προφυλακτικά, οι πελάτες φεύγουν 100% ευχαριστημένοι, ενώ σερβιρίστηκαν 872 μαργαρίτες.

Το κλαμπ διαθέτει και σελίδα στο instagram με χιλιάδες ακολούθους, μέσω της οποίας ενημερώνει για τα προγραμματισμένα πάρτι.

Πηγή: Reporter