Κόντρα ακαδημίας ποδοσφαίρου και γονιών για το Τουρνουά της Αγ. Νάπας – Έδιωξαν τα παιδιά τους

cache 846x3000 Analog medium 312010 121937 532018 Νέα Αμμοχώστου

Γονείς διαφώνησαν με την υπερτιμημένη τιμή για την Αγία Νάπα και αποβλήθηκαν από την Ποδοσφαιρική Ακαδημία των παιδιών τους.

Μόνο στην Κύπρο συμβαίνουν αυτά. Σε ποδοσφαιρική ακαδημία της Λευκωσίας, γονείς διαφώνησαν με την υπερτιμημένη τιμή που ζητούσε η ακαδημία για να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Αγίας Νάπας και τελικά αποβλήθηκαν από την ακαδημία.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ακαδημία, σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών, τους ζήτησε να δηλώσουν αν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά της Αγίας Νάπας, χωρίς να αναφέρουν οποιαδήποτε άλλη προϋπόθεση.

Τότε οι γονείς, όπως καταγγέλλουν δήλωσαν το ενδιαφέρον τους, αφού τα περισσότερα παιδιά  που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αναμένουν αυτό το τουρνουά. Στη συνέχεια η ακαδημία ενημέρωσε τους γονείς για τις τιμές που συμφώνησε με συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην περιοχή Αγίας Νάπας. Οι γονείς αντέδρασαν στις τιμές που τους δόθηκαν από την ακαδημία διότι τις θεώρησαν αρκετά υψηλές.

Έτσι  προχώρησαν από μόνοι τους σε κρατήσεις σε άλλα φθηνότερα καταλύματα. Τότε η ακαδημία, σύμφωνα με τους γονείς, επανήλθε και έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση  για τη συμμετοχή των παιδιών στο τουρνουά της Αγίας Νάπας τη διαμονή τόσο των γονιών όσο και των παιδιών στο ξενοδοχείο που συμφώνησαν αυτοί.

Μετά από σύσκεψη με τους γονείς τους  δόθηκε  τελεσίγραφό που έλεγε ότι είτε πάνε στο ξενοδοχείο ή δεν πάει η ομάδα στην Αγία Νάπα. Δύο από τους γονείς που θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για την αντίδραση και των υπολοίπων, πληροφορήθηκαν μέσω sms, ότι δεν ήταν πλέον επιθυμητοί στην ακαδημία, με την ακαδημία να αδιαφορεί  ότι πίσω από τους γονείς υπάρχουν και δύο παιδάκια.

Το θέμα δεν αποκλείεται να τεθεί και στην επίτροπο προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού για να αναλάβει δράση.

Πηγή: Reporter