Μαρίνα Αγίας Νάπας: Στηρίζει οικονομικά 8χρονο που δίνει μάχη με τον καρκίνο

EFA4C0D2 FBE3 4261 9E5F 3BCEAACBAF40 AyiaNapaMarina, exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει και με γνώμονα την έμπρακτη στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη και κατοικούν στην ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου, προχώρησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην οικονομική στήριξη ενός 8χρονου παιδιού που μαζί με την οικογένειά του δίνει μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Προσφέροντας οικονομική ενίσχυση, μέσω του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η Διεύθυνση της Μαρίνας Αγίας Νάπας θέλησε να στηρίξει με τον τρόπο αυτό τον αγώνα του μικρού παιδιού από την επαρχία Αμμοχώστου, καθώς και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Ο κ. Χάρης Κουρέας, Εμπορικός Διευθυντής της Μαρίνας Αγίας Νάπας, παραδίδοντας την επιταγή στην εθελόντρια του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» της επαρχίας Λάρνακας, κα Κρίστη Σιαμαήλα, δήλωσε: «Με βαθιά κοινωνική επίγνωση των αναγκών που υπάρχουν στην περιοχή της Αμμοχώστου στην οποία δραστηριοποιούμαστε, για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε ως οργανισμός στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και προσπαθούμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να προσφέρουμε όση βοήθεια και ανακούφιση μπορούμε τόσο στον μικρό μας φίλο, όσο και στην οικογένειά του».

Παραλαμβάνοντας την οικονομική εισφορά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μαρίνας Αγίας Νάπας, η κα Σιαμαήλα ευχαρίστησε τον κ. Κουρέα και τη Διεύθυνση της εταιρείας εξαίροντας τη συμβολή τους στην ευγενή προσπάθεια υλοποίησης του προγράμματος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» προσθέτοντας ότι «τα φετινά Χριστούγεννα επιζητούν όσο ποτέ άλλοτε, βαθιά κοινωνική συνείδηση και αγάπη για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας».

Η μαρίνα Αγίας Νάπας

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας περιλαμβάνει την κατασκευή 220 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 35 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Famagusta.News