Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο Ayia Napa Half Marathon (BINTEO)

73189728 2416469498475825 7876189633896251392 o Ayia Napa Half Marathon, απονομές μεταλλίων, ημιμαραθώνιος Αγίας Νάπας

Περισσότεροι από 300 δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό πήραν μέρος στον Ημιμαραθώνιο και στους αγώνες 10 χλμ και 5 χλμ που διεξήχθησαν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες με τους συμμετέχοντες να χαίρονται τη διαδρομή από το Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας «Θάλασσα» μέχρι το Φυσικό Πάρκο του Κάβο Γκρέκο.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 8.00 π.μ. από τον Δημαρχεύων/Αντιδήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέτου, οποίος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά το Nireas Triathlon για την αγαστή συνεργασία, τους αθλητές που έλαβαν μέρος και σε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει να διοργανώνει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, οι οποίες συμβάλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Ο τερματισμός έγινε στο Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας «Θάλασσα» όπως και οι απονομές των μεταλλίων στους αθλητές. Τα μετάλλια απένειμαν ο Δημαρχεύων/Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέτου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Τασούλα Τσοκκή, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου κ. Χρύσο Προδρόμου και ο Διευθυντής του Αγώνα κ. Παναγιώτης Νταής.

1 3 Ayia Napa Half Marathon, απονομές μεταλλίων, ημιμαραθώνιος Αγίας Νάπας

2 3 Ayia Napa Half Marathon, απονομές μεταλλίων, ημιμαραθώνιος Αγίας Νάπας

3 3 Ayia Napa Half Marathon, απονομές μεταλλίων, ημιμαραθώνιος Αγίας Νάπας

4 3 Ayia Napa Half Marathon, απονομές μεταλλίων, ημιμαραθώνιος Αγίας Νάπας

5 3 Ayia Napa Half Marathon, απονομές μεταλλίων, ημιμαραθώνιος Αγίας Νάπας

6 3 Ayia Napa Half Marathon, απονομές μεταλλίων, ημιμαραθώνιος Αγίας Νάπας

7 3 Ayia Napa Half Marathon, απονομές μεταλλίων, ημιμαραθώνιος Αγίας Νάπας