Με τον Δήμαρχο της κινεζικής πόλης Guangzhou συναντήθηκε ο Γ.Καρούσος

Γιάννης Καρούσος, Νέα Αμμοχώστου

Οι εξαιρετικές προοπτικές συνεργασίας που διανοίγονται  για την Αγία Νάπα με μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες πόλεις της Κίνας, την Guangzhou, ο πληθυσμός της οποίας φθάνει τα 15 εκατομμύρια κατοίκους και ετήσιο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) πέραν των $340δις επιβεβαιώθηκαν σήμερα κατά τη συνάντηση του Δημάρχου κ.  Γιάννη Καρούσου με τον Δήμαρχο της πόλης Guangzhou κ. Wen Guohui, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.

received 2117481501827909 Γιάννης Καρούσος, Νέα Αμμοχώστου

Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο πρώην Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο κ. Zhao Yali, οι δύο άντρες συζήτησαν για τη σύναψη των τριών συμφωνιών μεταξύ των δύο πόλεων στους τομείς του τουρισμού και του Πολιτισμού καθώς και τους τρόπους διεύρυνση της συνεργασίας και την υπογραφή συμφωνιών σε όλους τους τομείς.

received 2117481565161236 Γιάννης Καρούσος, Νέα Αμμοχώστου

Ο κ. Καρούσος απήυθυνε επίσημη πρόσκληση στον κ. Wen Guohui, ο οποίος την αποδέχθηκε και με τη σειρά του προσκάλεσε το Δήμαρχο Αγίας Νάπας σε σημαντικό συνέδριο για Δημάρχους που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχές Δεκέμβριο στην κινεζική πόλη.

Στο τέλος της συνάντησης οι δύο Δήμαρχοι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Famagusta.News