Νέες δηλώσεις από τη 19χρονη Βρετανίδα: «Ήταν προμελετημένος ο βιασμός»

23DEF98F 5B65 4081 B20E AE79640B68DF Νέα Αμμοχώστου, ομαδικός βιασμός, Υποθεση Ομαδικού Βιασμού

Σε νέες αποκαλύψεις προέβη η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία ισχυρίζεται ότι υπέστη βιασμό σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα της Κύπρου από ομάδα νεαρών Ισραηλινών τον περασμένο Ιούλιο. Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη ανακάλεσε την κατηγορία για τον βιασμό και στη συνέχεια καταδικάστηκε από τις κυπριακές αρχές για δημόσια βλάβη μετά από ψευδή καταγγελία.

Στη νέα της συνέντευξη, αυτή τη φορά στη DailyMail, η 19χρονη περιγράφει με λεπτομέρειες το βράδυ του κατ’ ισχυρισμόν βιασμού τους. Επίσης, ισχυρίζεται ότι ο «καλοκαιρινός γοητευτικός έρωτάς της» την είχε βάλει στο στόχαστρό του και σχεδίαζε για μέρες βιασμό της, πριν αυτός και οι φίλοι του της επιτεθούν «σαν αγέλη ζώων».

Όπως ισχυρίζεται δεν θέλει να αφήσει καμιά λεπτομέρεια πίσω γιατί θέλει ο κόσμος να την πιστέψει. Έτσι, αναφέρει ότι όλα άρχισαν όταν βρισκόταν με τον Σαμ στο δωμάτιο του αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν. «Θυμάμαι να βλέπω φως κάτω από την πόρτα και μία ομάδα των Ισραηλινών φίλων του ήρθε μέσα. Φώναζαν και χλεύαζαν. Τότε ο Σαμ γονάτισε στο στήθος μου και άρχισε να βιάζει στοματικά και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Φώναξε στα εβραϊκά στους φίλους του και χοροπηδούσαν τριγύρω και γελούσαν», αναφέρει στη συνέντευξη της στη DailyMail η 19χρονη.

«Ήμουν απεγνωσμένη. Φώναζα όχι! Βγες έξω! Όχι. Προσπάθησα να σταυρώσω τα πόδια μου. Προσπαθούσα απεγνωσμένα να ξεφύγω. Τότε ο Σαμ ενοχλήθηκε. Πήρε το αριστερό μου γόνατο και το έσφιξε. Δεν μπορούσα να δω τι συνέβαινε. Ο Σαμ ήταν μπροστά. Τότε άλλοι τύποι έπιασαν τους αστραγάλους μου και πήραν σειρά για να με βιάσουν. Χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Το όλο πράγμα πιθανότατα διήρκεσε περίπου μισή ώρα και έπειτα ο Σαμ κατέβηκε από το στήθος μου. Σήκωσε το βάρος του και φώναξε κάτι στους φίλους του».

Όπως περιγράφει η ίδια τότε ήταν που κατάφερε ένα ξεφύγει και να βγει από το δωμάτιο. «Έπεσα στο πάτωμα ανέβασα το σορτς μου και άρπαξα την τσάντα μου. Ήμουν τόσο φοβισμένη που έτρεξα έξω χωρίς τα παπούτσια μου και υπήρχε μία παρέα αγοριών που στεκόταν στην πόρτα. Τους προσπέρασα και έτρεξα στην σκάλα φωνάζοντας: Μείνετε μακριά! Τότε ένας από αυτούς μου πέταξε τα παπούτσια και τα φόρεσα όπως έτρεχα στην σκάλα. Όταν έφτασα στο τέλος της σκάλας υπήρχαν ακόμη 2-3 Ισραηλινοί που στέκονταν μπροστά στην πόρτα. Ήμουν τόσο φοβισμένη ότι δεν θα τους προσπεράσω, ότι δεν θα είχα άλλη ευκαιρία να ξεφύγω. Άρχισα να ουρλιάζω και έτρεξα», συνεχίζει την εξομολόγησή της η 19χρονη.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι οι Ισραηλινοί την κυνήγησαν και καθώς εκείνη γλίστρησε και έπεσε στην προσπάθεια της να ξεφύγει κατάφεραν να την φτάσουν. «Μόλις σηκώθηκα ο Σαμ ήταν εκεί. Δεν θυμάμαι τι έλεγε. Ίσως: «Είσαι εντάξει;», ανέφερε στα αγγλικά. Φώναζα και ούρλιαζα και μερικοί από τους Βρετανούς φίλους μου, που είχαν ακούσει όλη την αναταραχή, βγήκαν για να με βοηθήσουν και οι Ισραηλινοί έτρεχαν να ξεφύγουν σαν τα ποντίκια», λέει η 19χρονη.

Επίσης, στην ίδια συνέντευξη κάνει αναφορά στο πώς συνάντησε τον Σαμ. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι βρισκόταν με κάποια κορίτσια για ποτά στο ξενοδοχείο, όταν έφτασε μια ομάδα περίπου 20 Ισραηλινών. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της οι Ισραηλινοί έκατσαν δίπλα της και ο Σαμ άρχισε να της μιλάει. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι τις πρώτες ημέρες της έλεγε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ότι ήθελε να την παντρευτεί και της ζητούσε να μετακομίσει στο Ισραήλ. Όλα αυτά, όπως αναφέρει στη DailyMail, την έκαναν να σκέφτεται εάν έτσι είναι η ισραηλινή κουλτούρα και το έβρισκε παράξενο.

Αναφερόμενη στους φίλους του Σαμ, είπε ότι συνέχεια ήθελαν απεγνωσμένα να μπουν στο δωμάτιο που βρισκόταν με τον Σαμ. Προσθέτει δε ότι τέσσερις ημέρες μετά τη συνάντησή τους και μία ημέρα πριν ο Σαμ επιστρέψει στο Ισραήλ, της επιτέθηκαν, χαρακτηρίζοντας την ισχυριζόμενη επίθεση ως «προμελετημένη».

Πηγή: SigmaLive