Ντοκιμαντέρ για την 19χρονη και τον «ομαδικό βιασμό»

Βρετανίδα2 Υποθεση Ομαδικού Βιασμού

Ντοκιμαντέρ ετοιμάζονται να κάνουν Ισραηλινοί αναφορικά με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που κατέληξε εντελώς διαφορετικά απ’ ότι ξεκίνησε.

Η 19χρονη από παραπονούμενη μετατράπηκε σε κατηγορούμενη και αύριο αναμένεται να εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου βρέθηκαν αρκετοί δημοσιογράφοι από Κύπρο, Ισραήλ και Βρετανία. Ανάμεσά τους μάλιστα ήταν και ισραηλινός σκηνοθέτης, ο οποίος ανέφερε ότι ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο στο Τελ Αβιβ.

Η νεαρή φορώντας φούτερ, προσπαθούσε αρκετές φορές να κρύψει το πρόσωπό της ενώ ήταν εμφανέστατα αναστατωμένη ενώ αρκετές φορές ξεσπούσε σε κλάματα. Η Κατηγορούσα Αρχή κατέθεσε ογκωδέστατο υλικό ενώπιον Δικαστηρίου. Να σημειωθεί ότι απαγορεύτηκε η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την διάρκεια της σημερινής διαδικασίας η οποία υπενθυμίζεται ότι έλαβε αναβολή λόγω απουσίας του συνηγόρου υπεράσπισης της νεαρής στο εξωτερικό.

Πηγή: SigmaLive