Ο Δήμος Αγίας Νάπας για πρώτη φορά συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας στην Κύπρο»

Ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχει για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις για την«Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας στην Κύπρο»

1 Copy 41 exclusive

Ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχει για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις για την«Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας στην Κύπρο» που θα γίνουν το τριήμερο 18-21 Μαΐου

Παρουσιάστηκαν σε δημοσιογραφική διάσκεψη οι δράσεις/δραστηριότητες που θα υλοποιήσει Τις δράσεις και τις δραστηριότητες που θα υλοποιήσει στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας στην Κύπρο, όπως διαδραστικά παιδαγωγικά προγράμματα, εκπαιδευτικά παιγνίδια, εκθέσεις ζωγραφικής θεματικές ξεναγήσεις στο Δημοτικό Μουσείο Thalassa και στο υποβρύχιο Μουσείο MUSAN παρουσίασε, εκ μέρους του Δημάρχου κ. Χρίστου Ζαννέττου, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργάνωσε το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και την Ναυτιλία χθες Δευτέρα 15 Μαΐου στο Εvent Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας, ο Δημοτικός Γραμματέας κ. Φώτος Κίκιλλος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου την ιδιαίτερη χαρά και ευαρέσκειά του που ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχει για πρώτη φορά σε μια τόσο σημαντική για τη χώρα μας εκδήλωση, η οποία αποτελεί θεσμό που καθιερώθηκε το 2008 από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και εορτάζεται σε παράκτιες-ναυτιλιακές πόλεις και ευχαρίστησε τους διοργανωτές που συμπεριέλαβαν στις φετινές τους εκδηλώσεις και την Αγία Νάπα.

Στη συνέχεια ο κ. Κίκιλλος εξήρε τη σημασία που έχει η Θάλασσα για την Αγία Νάπα και τους κατοίκους της καθώς και για το σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε στην ανάπτυξη και ανέλιξή της και παρουσίασε τις δράσεις και δραστηριότητες που θα γίνουν κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων στο Δημοτικό Μουσείο Thalassa, στο υποβρύχιο Μουσείο MUSAN και στο Κέντρο Μελετών Σεφέρη.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας.