Ο Δήμος Αγίας Νάπας τίμησε τους ήρωές του Γιαννάκη Παππουλλή και Χριστάκη Χρίστου Πιερή

Τελέστηκε το ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο των ηρώων Γιαννάκη Παππουλλή και Χριστάκη Χρίστου Πιερή

DSC 6930 exclusive, Δήμος Αγίας Νάπας

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγίας Νάπας τελέστηκε την Κυριακή 04 Αυγούστου, το ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο των ηρώων Γιαννάκη Παππουλλή και Χριστάκη Χρίστου Πιερή, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974.

DSC 6985 scaled exclusive, Δήμος Αγίας Νάπας

Του Μνημοσύνου προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας/Αμμοχώστου κ.κ Βασίλειος και τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας κυρία Μαριλένα Ευαγγέλου, η οποία στον επιμνημόσυνο λόγο της αφού εξήρε τη θυσία των δύο ηρώων, αναδεικνύοντας παράλληλα την αφοσίωση, την γενναιοδωρία και την ακλόνητη προσήλωσή τους στα ιδανικά τους, υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης για επίλυση του Κυπριακού προβλήματος στη σωστή κατεύθυνση.

DSC 6995 scaled exclusive, Δήμος Αγίας Νάπας

Στο Μνημόσυνο παρέστησαν επίσης, και τίμησαν με την παρουσία τους, Βουλευτές της Επαρχίας Αμμοχώστου, εκπρόσωποι κομμάτων, ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Αμμοχώστου κ. Γιάννης Καρούσος, οι Δήμαρχοι Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου – Δερύνειας κ.κ. Χρίστος Ζαννέττου και Γιώργος Νικολέττος, Αντιδήμαρχοι και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Αγίας Νάπας, εκπρόσωποι της Εθνικής Φρουράς, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, τοπικών φορέων και Οργανώσεων και οι οικογένειες των ηρώων.

DSC 6921 scaled exclusive, Δήμος Αγίας Νάπας

Μετά το πέρας του Μνημοσύνου, ακολούθησε στο Μνημείο των Ηρώων η κατάθεση στεφάνων, η αφή της φλόγας από τους αθλητές του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου» και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την μουσικό κυρία Νίκη Καραΐσκου.

DSC 6854 scaled exclusive, Δήμος Αγίας Νάπας DSC 6885 scaled exclusive, Δήμος Αγίας Νάπας