Ο νικητής του διαγωνισμού με έπαθλο διαμονή στο Eleana Hotel στην Αγία Νάπα

Η κλήρωση για την ανάδειξη νικητή του διαγωνισμού με έπαθλο διαμονή στο Eleana Hotel στην Αγία Νάπα έγινε και ο μεγάλος νικητής είναι...

56960686 2243954095685354 9010340215864164352 o Νέα Αμμοχώστου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός του Famagusta.News! Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη, όπως και η αγάπη σας για το ολοκαίνουργιο Eleana Hotel στην Αγία Νάπα!

Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού με έπαθλο έπαθλο μια 2ήμερη διαμονή για δύο στο Eleana Hotel στην Αγία Νάπα έγινε σήμερα και η μεγάλη τυχερή είναι η κυρία Μαρία Διογένους Ιωάννου. Συγχαρητήρια και καλή διαμονή!

Το ολοκαίνουριο Eleana Hotel – Ayia Napa βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας, μόλις 500 μέτρα από την παραλία Λιμανάκι. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και προσφέρει μοναδική θέα στις καταγάλανες παραλίες της Αγίας Νάπας. Το ξενοδοχείο συνδυάζει αρμονικά τον μοντέρνο του χαρακτήρα και το ήρεμο περιβάλλον το οποίο το καθιστούν ιδανικό για κάθε γούστο.

Διαθέτει superior family δωμάτια με θέα τη θάλασσα αλλά και δωμάτια με απευθείας πρόσβαση στην πισίνα, ιδανική για κάθε ηλικία και με ξαπλώστρες οι οποίες μοιάζουν να επιπλέουν μέσα στο νερό!

Στις εγκαταστάσεις του θα βρεις, επίσης, εσωτερική πισίνα, τζακούζι και ατμόλουτρο (steam bath) καθώς και γυμναστήριο ενώ είναι φιλικό και για ΑμεΑ χάρη στην ευκολία πρόσβασης.