Ομαδικός βιασμός 20χρονης στην Αγία Νάπα: Ενώπιoν δικαστηρίου οι πέντε Ισραηλινοί

Οι πέντε κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν αύριο εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου

dikastirio1 exclusive, βιασμός, Δικαστήριο

Ενώπιoν δικαστηρίου βρέθηκαν την Δευτέρα οι πέντε νεαροί Ισραηλινοί , οι οποίοι κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 20χρονης Βρετανίδας τουρίστριας στην Αγία Νάπα.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε Ισραηλινοί, ηλικίας 19 και 20 ετών, κατηγορούνται ότι βίασαν τη γυναίκα σε δωμάτιο μετά από ένα πάρτι στην πισίνα στις 3 Σεπτεμβρίου. Οι πέντε κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν αύριο εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

«Η δίκη ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι να τελειώσει. Λαμβάνουμε αυτά τα θέματα πολύ σοβαρά» δήλωσε αστυνομικός στη Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror,οι κατηγορούμενοι χαμογέλασαν και έκλεισαν το μάτι στους συγγενείς που είχαν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Και οι πέντε είναι από μια πόλη κοντά στην Άκρα, στο βορειοδυτικό Ισραήλ. Η Βρετανίδα, ανέφερε στην καταγγελία της ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση αφού «μεταφέρθηκε με τη βία» από την πισίνα του ξενοδοχείου στο δωμάτιό της.

Yπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο και οι πέντε δήλωσαν αθώοι στις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν.

Ο δικηγόρος της 20χρονης βρετανίδας Michael Pollak,  είπε ότι η γυναίκα είναι αποφασισμένη να δει την απονομή της δικαιοσύνης ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα καταθέσει στο δικαστήριο. «Είναι πρόθυμη να δώσει στοιχεία για να εξασφαλίσει τη δικαιοσύνη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκίνησε η δίκη».

Με πληροφορίες από δημοσίευμα της Mirror