Πάνω από 1000 γάμοι Βρετανών έρχονται να δώσουν οικονομική ανάσα στην Επαρχία

Μέχρι στιγμής έχουν διευθετηθεί 800 γάμοι για Αγία Νάπα και 200 στη Σωτήρα - Τί δήλωσε ο Χρίστος Ζαννέτου, Δήμαρχος Αγίας Νάπας

unnamed ξενοδοχειακές μονάδες, Πολιτικοί Γάμοι

Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι η Κύπρος θα μπορεί να δέχεται Βρετανούς τουρίστες από τον Μάϊο, πάνω από 800 γάμοι έχουν ήδη διευθετηθεί για τον Δήμο Αγίας Νάπας και άλλοι 200 έχουν διευθετηθεί για τον Δήμο Σωτήρας.

Χρίστος Ζαννέτου – Δήμαρχος Αγίας Νάπας
“Συνήθως έχουμε κρατήσεις για 1200 γάμους ετησίως, φέτος έχουμε 800 περίπου και υπάρχει ένα αυξημένο ενδιαφέρον και κινητικότητα του οποίου θα δούμε τις θετικές εξελίξεις και αποτελέσματα όταν θα έχουμε και τις νέες κατηγοριοποιήσεις των χωρών.”

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, πρόκειται για μία ευχάριστη είδηση που θα δώσει οικονομική ανάσα στην περιοχή αφού θα λειτουργήσουν ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και καφέ ενώ παράλληλα θα τονωθεί και η βιομηχανία των γαμήλιων τελετών.

“Οι κρατήσεις για τις τελετές των γάμων είναι πολύ σημαντικές γιατί έρχεται μεγάλος αριθμός συγγενών, φίλων κτλ. Μιλούμε για ένα αριθμό που ξεκινά από τα 20 και τελειώνει στα 50 άτομα.”

Αν και το 80% των κρατήσεων είναι Βρετανοί, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ανέφερε πως αναμένονται σύντομα κρατήσεις από Ρωσία, Λίβανο και Σκανδιναβικές χώρες.

Πηγή: Famagusta.news / Alphanews.live