Πνιγμός Αγία Νάπα: Με τα ρούχα εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα

A596170D F669 4153 A7DE E627AC842D6C exclusive, Νέα Αμμοχώστου

Νεότερα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της άτυχης γυναίκας σε παραλία της Αγίας Νάπας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Famagusta.News η άτυχη γυναίκα ενοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητη στην παραλία «Νησί» στην Αγία Νάπα φορώντας τα ρούχα της και έχοντας στην κατοχή της μόνο το κινητό της τηλέφωνο.

Το στοιχεία πάντως που διερευνά η Αστυνομία είναι μέχρι στιγμής λιγοστά καθώς μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν έχει εντοπιστεί κάποιος οικείος της και το μόνο αντικείμενο που εντοπίστηκε πάνω της είναι το κινητό τηλέφωνο, το οποίο, όμως, έχει καταστραφεί από το νερό.

Σημαντικό στοιχείο, πάντως, και γύρω από το οποίο επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας είναι ότι σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες η άτυχη μεσήλικη γυναίκα, πιθανόν Βρετανίδα, εντοπίστηκε να επιπλέει με τα ρούχα και όχι φορώντας μαγιό.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 07:00 το πρωί λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας για γυναίκα η οποία επέπλεε αναίσθητη στη θαλάσσια περιοχή του Nissi Beach.

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου εισήλθαν στη θάλασσα και έβγαλαν την γυναίκα, η οποία με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Σύμφωνα με λουομένους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη περιοχή, η θάλασσα ήταν ήρεμη.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε η γυναίκα διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Η νεκροτομή επί της σορού της θα οριστεί μετά τον εντοπισμό των οικείων της.

Famagusta.News