Πρέσβεις τουρισμού Αγίας Νάπας ανακηρύχθηκαν τρία ζευγάρια από τη Βρετανία

imagew 4 Νέα Αμμοχώστου, Πρέσβεις Τουρισμού

Πρέσβεις τουρισμού Αγίας Νάπας ανακηρύχθηκαν τρία ζευγάρια από τη Μεγάλη Βρετανία.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «οι έξι Βρετανοί τακτικοί επισκέπτες τιμήθηκαν  σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου με το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας και με  αναμνηστική πλακέτα για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους στην περιοχή. Την ανώτατη διάκριση του Δήμου απένειμε ο Αντιδήμαρχος Χρίστος Ζαννέτου κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας».

Οι τιμηθέντες είναι οι Bill και Margaret Taylor, oι οποίοι επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 48 φορές, David και Carole Smith 30 φορές και οι Keith και Josephine Willmott που έφτασαν στη περιοχή 18 φορές.

Ο Αντιδήμαρχος «ευχαρίστησε τους νέους πρεσβευτές για τις επί σειρά ετών επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους, οι οποίες αποδεικνύουν περίτρανα την ιδιαίτερη προτίμησή τους στην Αγία Νάπα. Η επιβράβευση των τακτικών επισκεπτών αποτελεί για την Τοπική Αρχή της Αγίας Νάπας ύψιστης σημασίας και «είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε στους πιστούς φίλους της πόλης μας αυτή την μεγάλη και έμπρακτη αγάπη τους», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ