Προειδοποιεί για κινητοποιήσεις για Πανεπιστήμιο ο Καρούσος

"Eάν επρόκειτο για άλλη επαρχία, το έργο θα είχε ολοκληρωθεί σε χρόνο ρεκόρ"

Στιγμιότυπο 2019 06 29 17.23.22 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Νέα Αμμοχώστου

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις για το θέμα της υλοποίησης του Πανεπιστημιακού ιδρύματος στην Αγία Νάπα προειδοποιεί ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καρούσο υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις οι οποίες παρακωλύουν την υλοποίηση του Πανεπιστημιακού ιδρύματος το οποίο μάλιστα έχει εξαγγελθεί εδώ και αρκετό διάστημα.

Σύμφωνα με τον ίδιο η απόφαση για παραχώρηση της γης λήφθηκε εδώ και ένα χρόνο και σχετικές επιστολές έχουν αποσταλεί στο ξένο πανεπιστημιακό ίδρυμα το οποίο προτίθεται να εγκαταστήσει παράρτημά του και στην Αγία Νάπα.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Καρούσος, έχουν παρέλθει δεκατέσσερεις μήνες χωρίς το σχετικό συμβόλαιο να υπογραφεί.

Μάλιστα, προειδοποιεί πως εάν την ερχόμενη εβδομάδα δεν τελειώσει το θέμα, η επαρχία προτίθεται να ξεκινήσει δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ο επενδυτής από την πλευρά του, όπως αναφέρει, σε επικοινωνία του με τον ίδιο του είπε χαρακτηριστικά ότι έχει ξεκινήσει να χάνει την εμπιστοσύνη του προς την κυπριακή Κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Αγίας Νάπας καταλήγει λέγοντας ότι ένα έργο δημοσίου συμφέροντος κινδυνεύει γιατί το κράτος και οι υπηρεσίες του κωλυσιεργούν επισημαίνοντας, παράλληλα, πως εάν επρόκειτο για άλλη επαρχία, το έργο θα είχε ολοκληρωθεί σε χρόνο ρεκόρ.

Αυτούσια η ανακοίνωση Καρούσου:

Famagusta.News