Σε πιλοτική λειτουργία η μαρίνα Αγίας Νάπας (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραδίδεται σε δοκιμαστική λειτουργία ο χώρος ελλιμενισμού της Μαρίνας Αγίας Νάπας

DSC 1264 scaled exclusive, Αναπτυξιακά Έργα, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Προς ολοκλήρωση, και μάλιστα βάσει χρονοδιαγραμμάτων, οδεύει η μαρίνα Αγίας Νάπας, η οποία από σήμερα τίθεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε πραγματικές συνθήκες, ούτως ώστε να διαπιστωθεί η εύρυθμη λειτουργία της.

Σήμερα, οι Δήμαρχοι Αγίας Νάπας και Σωτήρας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους υπερσύγχρονους χώρους του έργου από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Σταύρο Καραμοντάνη, και τον Διευθυντή, Κώστα Φυτιρή.

Οι ολοκληρωμένοι χώροι έχουν την δυνατότητα φιλοξενίας 600 σκαφών συνολικά τόσο στον θαλάσσιο όσο και στον αποθηκευτικό χώρο στην ξηρά.

Στη μαρίνα Αγίας Νάπας μπορούν να ελλιμενιστούν σκάφη με μήκος μέχρι 65 μέτρων ενώ στην ξηρά, στον ειδικά διαμορφωμένο σε 4 επίπεδα χώρο φύλαξης, μπορούν να αποθηκευτούν σκάφη με μήκος μέχρι 10 μέτρα.

Το σύστημα ελλιμενισμού και εξυπηρέτησης των σκαφών είναι σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές πολυτελών Μαρίνων και για όλα τα σκάφη με μήκος 30 ή λιγότερα μέτρα δίνεται η δυνατότητα πλαγιοδέτησης με παροχή καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών.