Στην Αγία Νάπα ο πρώην άσος της Μίλαν, Alberico Evani (ΕΙΚΟΝΕΣ)

resizedcrop 0a3569085db88164769b0c00e88e76aa 840x480 Νέα Αμμοχώστου

Toν Ιταλό ποδοσφαιριστή και νυν βοηθό Προπονητή της Εθνικής Ιταλίας Alberico Evani τίμησε τη Δευτέρα ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι “η επίσκεψη του ποδοσφαιριστή στην Αγία Νάπα έγινε μετά από πρόσκληση του Διευθυντή των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας (Αyia Napa Soccer School) Δήμου Γούμενου. Ο Αντιδήμαρχος Χρίστος Ζανέτου προσέφερε στον Alberico Evani, αναμνηστική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ιταλίας και του παγκόσμιου Ποδοσφαίρου”.

DSC 6931 Νέα Αμμοχώστου

Ο κ. Ζαννέτου ευχαρίστησε τον Ιταλό ποδοσφαιριστή για την παρουσία του στην Αγία Νάπα και εξέφρασε “χαρά και τιμή” για τον Δήμο να “τιμά ένα θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο οποίος με τις γνώσεις που διαθέτει θα βοηθήσει στην περαιτέρω βελτίωση της Σχολής Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας”.

DSC 6925 Νέα ΑμμοχώστουΟ διεθνής ποδοσφαιριστής “εξέφρασε εγκάρδιες ευχαριστίες για την τιμή που του έγινε” και πρόσθεσε πως αισθάνεται “πολύ ευτυχής που βρίσκεται σε ένα πολύ όμορφο τόπο όπως η Αγία Νάπα, η οποία είναι πλούσια σε φυσικές ομορφιές, διαθέτει εξαιρετικές και μοναδικές παραλίες”.

DSC 6929 Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου “ο Alberico Evani εξέφρασε επίσης τον ενθουσιασμό του για το ψηλό επίπεδο της Σχολής Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας (Αyia Napa Soccer School) και των προπονήσεων. Δεν περίμενα ότι το επίπεδο του ποδοσφαίρου και γενικά των προπονήσεων στην Σχολή θα ήταν τόσο υψηλό”.

Famagusta.News / ΚΥΠΕ