Στο πάρκο γλυπτικής Αγίας Νάπας ο Πρέσβης της Ισπανίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

DSC 3570 exclusive, Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας

Τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Κύπρο κ. Alvaro Castillo-Aguilar υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου στο χώρο του Πάρκου Γλυπτικής, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος, με την ευκαιρία της συνάντησής του με τον γνωστό Ισπανό γλύπτη Daniel Perez, ο οποίος συμμετέχει στη Β΄ Φάση του 6ου Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής, η οποία άρχισε στις  15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου.

DSC 3577 exclusive, Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας

Ο κ. Καρούσος ενημέρωσε εκτενώς τον Ισπανό Πρέσβη για το Πάρκο Γλυπτικής, για τα σημαντικά έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί καθώς και για αυτά που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης, για θέματα τουρισμού και αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε θέματα  κοινού ενδιαφέροντος.

DSC 3571 exclusive, Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας

Εξέφρασε επίσης την ιδιαίτερη χαρά του στον Πρέσβη για το γεγονός ότι ένας καταξιωμένος Ισπανός γλύπτης παγκοσμίου φήμης συμμετέχει σε Συμπόσιο Γλυπτικής της Αγίας Νάπας.

Από πλευράς του ο κ. Aguilar ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή που έτυχε εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του για το Πάρκο Γλυπτικής, εκθειάζοντας το έργο που πραγματοποιείται από τον Δήμο Αγίας Νάπας.

DSC 3553 exclusive, Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας

Ο Πρέσβης της Ισπανίας συνομίλησε με τον ομοεθνή του,  ο οποίος  τον ενημέρωσε για το έργο που άρχισε ήδη να φιλοτεχνεί και στη συνέχεια μίλησε με τους υπόλοιπους γλύπτες, οι οποίοι συμμετέχουν στη Β΄ Φάση του 6ου Συμποσίου Γλυπτικής. Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας πρόσφερε στον Ισπανό Πρέσβη αναμνηστικά δώρα.

DSC 3567 exclusive, Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας

Παρών στη συνάντηση ήταν η Σύμβουλος και Αναπληρωτής Αρχηγός Αποστολής κυρία Ηelena Cosano, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου Γλυπτικής κ. Κίκης Κωνσταντίνου και η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου κυρία Μαρία Τοφινή Τσαντίλα.

Famagusta.News