Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Χρίστου Ζαννέττου με Πολωνούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

Ο κ.Ζαννέττου είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Αγίας Νάπας

dimarxosagiasnapa exclusive, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, ΠΟΛΩΝΙΑ

Ομάδα ταξιδιωτικών πρακτόρων από την Πολωνία, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή στο πλαίσιο επίσκεψης που διοργάνωσε η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στο Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Χρίστου Ζαννέττου με Πολωνούς ταξιδιωτικούς πράκτορεςγραφείο ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας και Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου κ. Χρίστος Ζαννέττου.

DSC 1151 scaled exclusive, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, ΠΟΛΩΝΙΑ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ζαννέττου είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Αγίας Νάπας, τα μελλοντικά σχέδια ενδυνάμωσης στον τομέα του τουρισμού μετά και την πρόσφατη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

DSC 1146 scaled exclusive, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, ΠΟΛΩΝΙΑ

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις προσπάθειες που γίνονται τόσο από πλευράς του Δήμου όσο κι από του Φορείς του Τουρισμού για περαιτέρω επέκταση της τουριστικής περιόδου. Εκτενής αναφορά έγινε και στον τομέα του γαμήλιου/ρομαντικού τουρισμού στην παρουσία της αρμόδιας λειτουργού του Υφυπουργείου Τουρισμού κας Μαρίνας Μυλωνά.

DSC 1148 scaled exclusive, Δήμαρχος Αγίας Νάπας, ΠΟΛΩΝΙΑ

Σημειώνεται ότι η Πολωνική αγορά είναι ιδιαίτερα ανερχόμενη τα τελευταία χρόνια και η ενδυνάμωση των σχέσεων με τους Φορείς του Τουρισμού της Πολωνία αποτελεί προτεραιότητα της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου.