ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τέσσερις τουρίστριες συνελήφθηκαν να πωλούν «αέριο γέλιο»

Νέα Αμμοχώστου

Τέσσερις νεαρές επισκέπτριες συνελήφθηκαν στην Αγία Νάπα να πωλούν παράνομα υποδείξιο του αζώτου, γνωστό ως «αέριο γέλιου» (laughing gas).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμτη το βράδυ και την Παρασκευή τα ξημερώματα, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, ενώ βρίσκονταν σε περιπολίες στην Αγία Νάπα, εντόπισαν σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις νεαρές επισκέπτριες να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Στην πρώτη περίπτωση γύρω στις 11:30 το βράδυ εντοπίστηκε 27χρονη να προσεγγίζει τουρίστες με σκοπό να τους πωλήσει laughing gas. Στην κατοχή της εντοπίστηκαν μια φιάλη και 2 άδεια μπαλόνια.

Στη δεύτερη περίπτωση γύρω στις 11:35 τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 19χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί «αέριο γέλιου». Στην κατοχή της εντοπίστηκαν 22 αχρησιμοποίητες, 16 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 99 άδεια μπαλόνια καθώς και το χρηματικό ποσό των 59 ευρώ.

Εξάλλου, γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα εντόπισαν 19χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas). Στην κατοχή της εντοπίστηκαν 5 αχρησιμοποίητες, 63 άδεια μπαλόνια καθώς και το χρηματικό ποσό των 299 ευρώ.

Τέλος, επίσης γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 23χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί laughing gas.

Οι τέσσερις γυναίκες συνελήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.