Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο Βρετανού τουρίστα στην Αγία Νάπα

Capture Νέα Αμμοχώστου

Βίντεο ενός Βρετανού τουρίστα στην Αγία Νάπα μονοπωλεί τα τελευταία 24ωρα τα βρετανικά ΜΜΕ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων για το περιεχόμενο του.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα dailyrecord ένας μεθυσμένος τουρίστας σπάει στο κεφάλι του ένα γυάλινο μπουκάλι, προκαλώντας στον εαυτό του ένα βαθύ τραύμα πάνω από το μάτι.

Ο άντρας, σύμφωνα με την dailyrecord, βιντεογραφήθηκε στην Αγία Νάπα στις 13 Ιουλίου και ανέβηκε στα social media με τη φράση «Πώς να καταστρέψεις ένα μπουκάλι κρασί».

Στο επίμαχο βίντεο αρχικά λένε στον μεθυσμένο άντρα να μην σπάσει το μπουκάλι, το οποίο φαίνεται να κρατάει μέσα σε ένα μπουφάν. Τότε με τα δύο του χέρια σπάει το μπουκάλι στο μέτωπό του, καταστρέφοντας το και πετώντας γυαλιά παντού.

Εστιάζοντας η κάμερα στο πρόσωπό του φαίνεται το αίμα που τρέχει πάνω από το δεξί του μάτι.

Στη συνέχεια αναφωνεί μια βρισιά για τον Πάπα και το βίντεο κόβεται απότομα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο άντρας που βιντεογραφούσε είπε ότι οι φίλοι του τον προκαλούσαν να σπάσει το μπουκάλι στο κεφάλι του. Όταν το έπραξε φαίνεται ότι ήταν πολύ μεθυσμένος για να νιώσει το κόψιμο από το σπάσιμο του μπουκαλιού.

Το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο για τη βαναυσότητά του όσο και για τις βρισιές στον Πάπα της Ρώμης.

Δείτε το δημοσίευμα και το βίντεο εδώ

MD1 Νέα Αμμοχώστου M2 Νέα Αμμοχώστου MD3 Νέα Αμμοχώστου

Πηγή: SigmaLive / Mirror.co.uk