“Την οδήγησε στην Αγία Θέκλα και τη βίασε” – Απόφαση δικαστηρίου εναντίον 33χρονου

Ένοχος 33χρονος για υπόθεση βιασμού εναντίον 21χρονης Βρετανίδας τον Ιούνιο του 2019 στην Αγία Νάπα

2F4801FE 8C06 4156 A7A5 4E8B16B0D6FE 1 exclusive, βιασμός, Δικαστήριο, Νέα Αμμοχώστου, Υπόθεση Βιασμού
Εικόνα Αρχείου

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου ποπυ συνεδριάζει προσωρινά στη Λάρνακα έκρινε σήμερα ένοχο μετά από κεκλεισμένων των θυρών ακροαματική διαδικασία κατηγορούμενο ηλικίας 33 χρόνων για τον βιασμό γυναίκας ηλικίας 21 χρόνων στις 26 του περασμένου Ιουνίου στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο και όπως πληροφορείται το Famagusta.News, η νεαρή Βρετανίδα, η οποία βρισκόταν στην Αγία Νάπα από τον Μάιο του ίδιου έτους και εργαζόταν ως σερβιτόρα σε νυχτερινό μαγαζί, γύρω στις 3 τα ξημερώματα της 26ης Ιουνίου, καθώς σχόλασε από τη δουλειά της, γνώρισε τον κατηγορούμενο ο οποίος της συστήθηκε ως πρόσωπο το οποίο εργαζόταν στην Αγία Νάπα και την προσκάλεσε nα μπει στο αυτοκίνητό του για να αγοράσουν μπαλόνια με αέριο γέλιου. Η κοπέλα, επιδεικνύοντας εμπιστοσύνη στον κατηγορούμενο μπήκε στο αυτοκίνητό του και αυτός την οδήγησε στο εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας, όπου σε παρακείμενο χώρο, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο τη βίασε και αφού προηγουμένως είχαν κάνει χρήση αερίου γέλιου σε συνδυασμό με κάνναβη.

Στη συνεχεια η νεαρή, αφού πρώτα επέστρεε στο διαμέρισμά της, κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία και κατόπιν ιατρικών εξετάσεων και ερευνών της Αστυνομίας, ο κατηγορούμενος συνελήφθη και παραδέχθηκε τη σεξουαλική επαφή, που όμως έγινε σύμφωνα με τον ίδιο με τη θέληση της νεαρής. ΤΟ Κακουργιοδικείο απέρριψε την θέση του κατηγορουμένου καθώς και θέση της υπεράσπισης ότι η καταγγελία της παραπονούμενης έγινε με στόχευση την αποκόμιση ασφαλιστικής αποζημίωσης.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 28 Μαΐου 2020 στις 9 το πρωί για σκοπούς αγορεύσεων και επιβολή ποινής.

Famagusta.News