Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε ο δήμαρχος Αγίας Νάπας (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου γιόρτασε την ονομαστική του εορτή με το προσωπικό του Δήμου

888ACA1D 881B 4769 A0EB 1A7525ABEFA0 exclusive

Σε μια πολύ όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Αγίας Νάπας, επί τη ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Δημάρχου κ. Χρίστου Ζαννέττου, ανήμερα των Χριστουγέννων, του επέδωσε αναμνηστικό δώρο και του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Ευλογημένα με Υγεία, προσωπική και οικογενειακή Ευτυχία, δύναμη, επιμονή και κουράγιο προκειμένου να φέρνει πάντα εις πέρας το δύσκολο έργο που επιτελεί. Τις δικές τους ευχές και μία μεγάλη εικόνα της Παναγίας Αγίας Νάπας προσέφεραν στον κ. Ζαννέττου ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Βασίλειος και ο Διάκονος Πάτερ Λάμπρος, οι οποίοι ήταν επίσης παρόντες.

Ο κ. Ζαννέττου ευχαρίστησε όλους για το δώρο, τις ευχές, για την άψογη και αγαστή συνεργασία, μέσω της οποίας όπως τόνισε παρά την υγειονομική, οικονομική και ενεργειακή κρίση, τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία «καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να υλοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών μας».

A4DF3A38 4B2E 4944 AFE7 BF365704F3F6 exclusive

Με την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που είχε ως αποτέλεσμα τη συνένωση του Δήμου Αγίας Νάπας με το Δήμο Σωτήρας, τις Κοινότητες, Λιοπετριού, ΄Αχνας και Αυγόρου ανέφερε «καταφέραμε να κρατήσουμε το όνομα της Αγίας Νάπας ψηλά και διαβεβαιώνουμε παράλληλα ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να το ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα έτσι ώστε να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και τις γενεές που ακολουθούν».

A20E3087 2352 43BD A903 00AE4757700B exclusive

Εξέφρασε επίσης την ευχή όπως το 2023 να είναι η χρονιά ορόσημο για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος και επιτέλους να ζούμε όλοι σε μία ενωμένη και ελεύθερη πατρίδα.