Το χριστουγεννιάτικο χωριό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας επιστρέφει πιο γιορτινό από ποτέ!

Μια μοναδική εορταστική εμπειρία, ύμνος στην πιο αγαπημένη περίοδο του χρόνου με καθημερινές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλους

Ayia Napa Marina XMAS VILLAGE 3 exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Χριστούγεννα

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας επιστρέφει και φέτος ακόμη πιο ανανεωμένο και μαγικό από ποτέ. Από τις 9 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο χωριό με εντυπωσιακή διακόσμηση και ξεχωριστές γεύσεις και μυρωδιές που σίγουρα θα ξυπνήσουν το παιδί μέσα μας. Η φετινή αναβαθμισμένη διοργάνωση θα περιλαμβάνει πληθώρα εορταστικών happenings και εκπλήξεων που θα βάλουν μικρούς και μεγάλους στο εορταστικό κλίμα της πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου.

Ayia Napa Marina XMAS VILLAGE 2 exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Χριστούγεννα

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό – το οποίο θα στηθεί στο Event Center, την πλατεία μπροστά του, και θα επεκτείνεται μπροστά από τα εστιατόρια φτάνοντας μέχρι και το σιντριβάνι – κάνει εγκαίνια το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με την εντυπωσιακή φωταγώγηση του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 18:30, παρέα με την Άντρη Καραντώνη και τον Κώστα Καρνάκη στην παρουσίαση, και μια ανεβαστική συναυλία από το συγκρότημα OnTour. Καθημερινά θα υπάρχει πλούσιο εορταστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, λιχουδιές και happenings για μικρούς και μεγάλους, με αποκορύφωμα την μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου από τον Hovig. Την τελετή φωταγώγησης θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ayia Napa Marina XMAS VILLAGE 4 exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Χριστούγεννα

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Από τις 9 έως και τις 30 Δεκεμβρίου λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε ένα μαγικό περιβάλλον, που θυμίζει αγαπημένες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης, με αμέτρητα λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, εργαστήριο του Άη Βασίλη, και μια κούνια με ένα μεγάλο αρκούδο για αμέτρητες αγκαλιές και φωτογραφίες.

Ayia Napa Marina XMAS VILLAGE 5 exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Χριστούγεννα

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι κυρίως για τα παιδιά, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό δίνει την ευκαιρία σε όλους τους μικρούς μας φίλους να απολαύσουν δωρεάν βόλτες στο καρουζέλ και τη ρόδα, να βγάλουν φωτογραφίες με τον Mickey και τη Minnie και φυσικά να πάρουν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη. Φτιάξτε ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες κατασκευές μαζί με τα παιδιά σας και απολαύστε μοναδικά shows, χορευτικά, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και πολλά πολλά άλλα. Και επειδή τα Χριστούγεννα εκτός από παιχνίδι και χαρά είναι γεύσεις και μυρωδιές, περάστε από το χριστουγεννιάτικο market με τα ξύλινα σπιτάκια για να απολαύσετε φρεσκοψημένα κάστανα, γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, εορταστικά ροφήματα αλλά και να ψωνίσετε πρωτότυπα δώρα για εσάς και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μια μοναδική εορταστική εμπειρία, ύμνος στην πιο αγαπημένη περίοδο του χρόνου με καθημερινές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλους.